ΣΤΟ Ι.Ψ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Ομιλία και σεμινάρια για τις σχέσεις του ζευγαριού

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2018 17:10

Το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι. Ψ. Α.) στη Λάρισα, διοργανώνει στον χώρο του (Μ. Αλεξάνδρου 21, Λάρισα) ομιλία – διάλεξη με θέμα τη σχέση του ζευγαριού και τις ερωτικές συντροφικές σχέσεις την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00.

Στόχος της ομιλίας είναι η ανάδειξη των σημαντικών πλευρών της σχέσης του ζευγαριού, μιας δυναμικής πορείας από την επιλογή ερωτικού συντρόφου, στη φθορά, την κρίση στην ερωτική σχέση και πώς αυτή επικοινωνείται ανάμεσα στο ζευγάρι. Θα επιτευχθεί μια ενδιαφέρουσα διερεύνηση στον κόσμο των (ερωτικών) σχέσεων και θα απαντηθούν ερωτήματα όπως: Πώς μπαίνουμε σε μία σχέση; Πώς βιώνουμε τη ματαίωση των προσδοκιών μας; Πώς φροντίζουμε τον εαυτό μας σε έναν χωρισμό; (Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό). Σε συνέχεια της ομιλίας θα διεξαχθεί ένας κύκλος τεσσάρων δίωρων βιωματικών σεμιναρίων πάνω στην ίδια θεματική με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Στέλλα Φουλούλη, ΜSc ψυχολόγος – ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεύτρια Oμάδας και Oικογένειας, επιστημονική συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Ψυχοκοινωνική Ανάπτυξης στο τηλ: 2410-258040.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass