Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2018 15:32

Tην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων ενώ στη συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με καλή μουσική από την ορχήστρα του Αθανάσιου Καλούση.

Στην έναρξη της εκδήλωσης η δραστήρια πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αναστασία Σερέτη καλωσόρισε τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα και είναι δίπλα στον σύλλογο και στηρίζουν τις εκδηλώσεις του συλλόγου, όπως επίσης ευχαρίστησε ακόμη και τους χορηγούς της βραδιάς.

Στη συνέχεια ο πατέρας Βασίλειος ευλόγησε την πίτα και ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από το Δ.Σ. του συλλόγου, τον δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο και τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Τσεργά.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος ευχήθηκε μια νέα δημιουργική χρονιά με επιτυχίες στον σύλλογο, μίλησε για έναν δραστήριο σύλλογο με όρεξη και μεράκι για δουλειά. Επίσης ανέφερε ότι στο πλαίσιο τον δυνατοτήτων ως δημοτική αρχή θα είναι δίπλα τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Νταφούλης και Δημήτρης Τσέτσιλας, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, πρόεδροι τοπικών συλλόγων μέλη και φίλοι του συλλόγου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass