Άσφαλτος στον κυκλικό κόμβο της Πολυτεχνείου

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2015 16:46

 

Σε μηχανήματα έργων παραδόθηκε, από νωρίς χθες το πρωί, ο κόμβος στη γέφυρα της Ν. Σμύρνης, προκειμένου να ασφαλτοστρωθεί. Στο νευραλγικότερο ίσως σημείο της πόλης, καθώς πρόκειται για τον μεγαλύτερο κόμβο της, έγιναν ασφαλτικές εργασίες ώστε να δοθεί και επίσημα στην κυκλοφορία.

Λογικό ήταν να υπάρξει μεγάλη αναστάτωση στην κυκλοφορία κεντρικών οδικών αξόνων (Ηρ. Πολυτεχνείου, Αεροδρομίου, Σωκράτους), αλλά και άλλων δρόμων που τροφοδοτούν με κυκλοφοριακό φόρτο το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είχε αποκλειστεί. Καθώς μάλιστα αρκετοί Λαρισαίοι, έπαιρναν την απόφασή τους να κατευθυνθούν στα παράλια επιλέγοντας τις συγκεκριμένες οδούς, έπεφταν σε μποτιλιαρίσματα.

Στα περισσότερα σημεία η σήμανση ήταν επαρκής. Αλλού όμως ήταν υποτυπώδης και ανεπαρκής, με αποτέλεσμα οδηγοί να εγκλωβίζονται σε μικρότερους δρόμους.

Χαρακτηριστική η περίπτωση της οδού Σεφέρη, όπου τα αυτοκίνητα έφταναν μέχρι την Αεροδρομίου για να διαπιστώσουν ότι έπρεπε να κινηθούν με την όπισθεν. Κι όταν ακόμη (γύρω στις 12 το μεσημέρι) τοποθετήθηκε μια πινακίδα, αυτή έστελνε τα οχήματα προς την Ηρ. Πολυτεχνείου μέσω της …λεωφόρου Δάντη, ενός στενού πλάτους 2 μέτρων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass