ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Πάγιο αίτημα των πολυτέκνων η μείωση των δημοτικών τελών

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2017 16:49

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων, σε ανακοίνωσή του, για την απόφαση της δημοτικής αρχής Τυρνάβου να προβεί σε μείωση των δημοτικών τελών,

για κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη οικονομικής στήριξης, αναφέρει: «ήταν επιβεβλημένο μιας και αποτελούσε πάγιο αίτημα του συλλόγου μας προς την προηγούμενη Δημοτική Αρχή αλλά και προς την τωρινή.

Πολλοί είναι ήδη οι Δήμαρχοι στην Ελλάδα που προχώρησαν σε αντίστοιχες αποφάσεις. Ευχόμαστε να βρεθούν μιμητές, καθώς στις μέρες μας τα νέα ζευγάρια θεωρούν βουνό ακόμη και τη σκέψη να κάνουν παιδιά, λόγω της οικονομικής κατάστασής τους…

Ως γνωστό σε εθνικό επίπεδο «όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία, από το 2009 μέχρι το 2015 μειώθηκαν σε ετήσια βάση οι γεννήσεις κατά 22%, ενώ παρατηρείται αύξηση των θανάτων κατά 12%, με αποτέλεσμα από το έτος 2011 και μετά οι θάνατοι να είναι πάντοτε περισσότεροι από τις γεννήσεις». Η οποιαδήποτε ενίσχυση της οικογένειας για τη στήριξη της υπογεννητικότητας στη χώρα μας δεν πρέπει να αποτελεί προϊόν συναλλαγής με τους τοκογλύφους-δανειστές!

Και βέβαια υποστηρίζουμε τη μείωση των τελών καθαριότητας το 2018, για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass