ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΦΑΑ

Ποιότητα ζωής στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2017 16:12

Στη «Φυσική κατάσταση και την ποιότητα ζωής, στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων» αφορά ενημερωτική ημερίδα που συνδιοργανώνουν η 1η Στρατιά και η Σχολή Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η ημερίδα, που θα γίνει στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας σήμερα Πέμπτη στις 10 το πρωί, θα ανοίξει με χαιρετισμούς που θα απευθύνουν, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ Δημ. Ζερβάκης και ο κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ, Ιωάν. Κουτεντάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει τα εξής:

Στην 1η ενότητα στις 10:00 - 10:25: Ενεργειακή υποστήριξη του έμψυχου δυναμικού των ενόπλων δυνάμεων (Αθανάσιος Τζιαμούρτας, καθηγητής).

Στις 10:25 - 10:50:  Σκοπευτική ικανότητα και ισορροπία στρατιωτών μετά από κόπωση (Ιωάννης Γιάκας, αν. καθηγητής). Στις 10:50 - 11:15: Προπόνηση δύναμης για τη βελτίωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας στις ένοπλες δυνάμεις (Ιωάννης Φατούρος, αν. καθηγητής).

Στη 2η ενότητα στις 11:40 - 12:05: Άσκηση, υγεία και κάπνισμα: στρατηγικές διακοπής και ευαισθητοποίησης (Ιωάννης Θεοδωράκης, καθηγητής). Στις 12:05 - 12:30:  Κακώσεις κατά τη Διάρκεια Βασικής Στρατιωτικής Εκπαίδευσης (Θράσος Παξινός, καθηγητής Σχολής Ευελπίδων).

Στην 3η ενότητα στις 12:50 - 13:15: Επιπτώσεις περιβαλλοντικών παραγόντων στην απόδοση και την υγεία του μαχητή (Αντρέας Φλουρής, ερευνητής). Στις 13:15 - 13:35: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις» (Ιωάννης Κουτεντάκης, καθηγητής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass