ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΣΤΗΡΙΞΗ»

«Αντί-Δραση στη βία κατά των γυναικών»

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2017 16:10

Η εθελοντική ομάδα «Στήριξη», ξεκινά εκστρατεία για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της έμφυλης βίας, με τίτλο «Αντί-Δραση στη βία κατά των γυναικών».

Η πρώτη παρουσίαση αυτής της εκστρατείας ξεκινάει σήμερα Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα, με εκδήλωση που θα γίνει στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Κουμουνδούρου 19 και Φαρμακίδου).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κ.κ.: κοινωνική λειτουργός Εύα Στάμου με θέμα «Επικίνδυνες σχέσεις: Βία στην οικογένεια», Βασιλική Κουλουψούζη ψυχολόγος, με θέμα «Η κακοποίηση των γυναικών στη σύγχρονη Ελλάδα και οι επιπτώσεις της στην ψυχική υγεία» , Νικολέτα Μπουρνόβα δικηγόρος με θέμα «Βία: Ποια η νομική αντιμετώπισή της; Δικαιώματα και προστασία», Ελευθερία Πολυμεροπούλου με θέμα «Θύμα ενδοοικογενειακής βίας: Σπάστε τα δεσμά σας». Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Φώτης Βακιρτζηδέλης (πρόεδρος της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ).

Στους παρευρισκόμενους θα διανεμηθεί δωρεάν το βιβλίο της Άννας Κορτέση “Μεταξύ σοβαρού και αστείου”, ενώ θα είναι παρούσα η συγγραφέας η οποία θα υπογράψει τα βιβλία της σε όσους το επιθυμούν.

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Η «Αντί-Δραση στη βία κατά των γυναικών» αποτελείται από ομάδα εθελοντών-επιστημόνων με όραμα και ανθρωπιστικό ενδιαφέρον για την καταπολέμηση κάθε μορφής έμφυλης βίας. Η ομάδα αυτή θα προσφέρει - εθελοντικά - ενημέρωση ή υπηρεσίες στήριξης κάθε μορφής (Ψυχολογική υποστήριξη, νομική υποστήριξη και κάθε άλλη βοήθεια) σε γυναίκες- θύματα βίας. Σκοπός της εκστρατείας «Αντί-Δραση στη βία κατά των γυναικών» είναι να συμβάλλει ενεργά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών και να συντελέσει στην προώθηση της ισότητας των δύο φύλων, στην καταπολέμηση της έμφυλης βίας και της κοινωνικής ανισότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass