ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Τα ζωντανά βοσκούσαν στο... χασίς

*Τον καταδίκασε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων

Δημοσίευση: 09 Νοε 2017 22:50

Στο… χασίς δίπλα βοσκούσαν τα πρόβατα ενός 67χρονου Λαρισαίου σε περιοχή που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης, καθώς στο σημείο που έβγαζε τα ζωντανά του, έκρυβε πάνω από ένα κιλό ναρκωτικών.

Αυτή την περίπτωση εξέτασε χθες το Δευτεροβάθμιο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας και καταδίκασε τον ηλικιωμένο. Ο ίδιος μπορεί να αρνήθηκε μεγάλο μέρος της ποσότητας, ωστόσο ισχυρίστηκε πως κάποια γραμμάρια που βρέθηκαν στον χώρο του τα είχε για προσωπική χρήση.

Ο αστυνομικός που κατέθεσε ανέφερε μεταξύ άλλων πως «είχαμε πληροφορίες πως είχε ναρκωτικά κοντά στο κτήμα του σε περιοχή που βρίσκεται στις παρυφές της Λάρισας. Τον παρακολουθούσαμε και όταν έβγαζε τα πρόβατά του για βοσκή πήγαινε για λίγο πίσω από τους θάμνους και χανόταν και μετά ξαναέβγαινε. Αυτό μας κίνησε τις υποψίες. Μια μέρα τον πιάσαμε και βρήκαμε ναρκωτικά. Στους θάμνους βρήκαμε και μια σακούλα με 1 κιλό. Ερχονταν κι άλλοι άνθρωποι εκεί, άγνωστοι. Δεν μπορούσαμε να τα ελέγξουμε γιατί θα μας ανακάλυπτε».

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε: «Ό,τι είχα το είχα για προσωπική χρήση. Δεν ξέρω τίποτα για τη σακούλα με το κιλό που λένε. Τα πρόβατα εγώ τα πήγαινα πότε από δω, πότε από εκεί. Το χασίς που βρήκαν σ’ εμένα μου το έδωσαν κάποιοι που μάζευαν παλιοσίδερα. Μου ζήτησαν ένα κουνέλι που είχα και μου δώσαν μια σακούλα με 150 γραμμάρια. Εγώ είμαι χρήστης πολλά χρόνια» κατέληξε.

*Κρίθηκε ένοχος για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών (κατοχή, καλλιέργεια και συγκομιδή κάνναβης) ως τοξικομανής. Τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 2 ετών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass