ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΡΑΣΣΟΥ

Οι κυρίες του κρασιού και των αποσταγμάτων

Δημοσίευση: 09 Νοε 2017 22:10

Μια όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε στο Αρχοντικό Καράσσου στον Τύρναβο με τίτλο: «Οι κυρίες του κρασιού και των αποσταγμάτων». Ήταν μια πολύ ζεστή εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Τυρνάβου, με την ευθύνη της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Φανής Μπίλιου - Λαγκιόλη.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ο οποίος αφού καλωσόρισε αναφέρθηκε στα ξεχωριστά και ποιοτικά κρασιά και αποστάγματα της περιοχής του Τυρνάβου και τόνισε πως υπάρχει μια νέα γενιά αξιόλογων οινοποιών και αποσταγματοποιών που δίνουν ένα δυναμικό «παρών» στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έπειτα τον λόγο πήρε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Θεοφανώ Λαγκιόλη - Μπίλιου η οποία ευχαρίστησε όλες τις κυρίες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που είχε σαν στόχο οι γυναίκες να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με το τοπικό μας προϊόν, ώστε ένα ποτήρι κρασί ή λικέρ να είναι επιλογή στις εξόδους και τις εκδηλώσεις τους.

Στη συνέχεια ο λόγος πέρασε στις παρευρεθείσες κυρίες, όπου η κ. Σούλα Παναγιώτου, οινολόγος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου ανέλυσε την ιδιαίτερη σχέση της γυναίκας με το κρασί και τη δυναμική της θέση στον χώρο, αλλά και γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της οινοποιίας και της αποσταγματοποιίας οι ίδιες ή οι σύζυγοί τους αναφέρθηκαν στα προϊόντα της περιοχής μας που επάξια διεκδικούν μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα κρασιά/αποστάγματα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Η βραδιά έκλεισε με δοκιμές κρασιών και αποσταγμάτων των παραγωγών του Τυρνάβου με τη συνοδεία αλμυρών και γλυκών γεύσεων και φρούτων.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο κ. Θεόδωρος Σδρούλιας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass