ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ - ΦΩΤΙΟΥ

Ζήτησαν εξομοίωση τριτέκνων με πολύτεκνους

* Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα μειωθούν επιδόματά τους

Δημοσίευση: 06 Νοε 2017 22:05
Από τη συνάντηση στην Αθήνα Από τη συνάντηση στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (ΠΟΤ), πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Τυρνάβου «Οι Τρεις Ιεράρχες» κ. Γιάννης Χατζημίχος, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αντώνη Ντιούδη και τον γενικό γραμματέα Γεράσιμο Πουλάκη και είχαν εποικοδομητική συνάντηση με την υπουργό Εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου και την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνική Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου.

Η συνάντηση που διήρκησε μία ώρα διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες.

Συγκεκριμένα, οι τρίτεκνοι ζήτησαν να υλοποιηθεί πάγιο αίτημα των τριτέκνων, που αφορά στην πλήρη εξομοίωσή τους με τους πολύτεκνους, ωστόσο αυτό φάνηκε πως δύσκολα μπορεί να ικανοποιηθεί.

Όμως τόσο η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου όσο και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου διαβεβαίωσαν ότι τα επιδόματα των τριτέκνων δεν πρόκειται να μειωθούν, αντιθέτως στόχος του Υπουργείου είναι να στηριχθούν οι οικογένειες και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το επίδομα για τις οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά.

Επίσης προγραμματίζονται από το υπουργείο δομές υποστήριξης για οικογένειες που θα γίνουν ανά την Ελλάδα, ενώ συζητήθηκε και το πρόγραμμα ΤΕΒΑ που αφορά στη διανομή τροφίμων σε ανθρώπους και οικογένειες με πολύ χαμηλά εισοδήματα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass