ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Σε αγωνιστική ετοιμότητα το συνδικάτο ΟΤΑ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2017 15:42
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

«Δυνατό συνδικάτο σημαίνει καρφί στο μάτι της κυβέρνησης, της πλειοψηφίας των δημάρχων και της πλειοψηφίας της ΠΟΕ ΟΤΑ. Δυνατό συνδικάτο σημαίνει βήμα στην ανασύνταξη του κινήματος και στην αντεπίθεσή του» τονίσθηκε χθες στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση νομού Λάρισας.

Στη συνέλευση, που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, τονίσθηκε η ανάγκη της "αγωνιστικής ετοιμότητας" του κλάδου ενώ απευθύνθηκε κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο μεθαύριο Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στην Κεντρική πλατεία.

Τέλος επισημάνθηκε πως «η νέα διοίκηση του Συνδικάτου θα πρέπει να προχωρήσει στην ίδρυση παραρτημάτων όπως επίσης και Σωματειακών Επιτροπών σε κάθε Δήμο. Αυτό είναι αναγκαίο για να γίνει καλύτερη η οργάνωση της δουλειάς. Δουλεύουμε με κατεύθυνση κοινής δράσης με άλλα σωματεία, φορείς της γειτονιάς, τις Λαϊκές Επιτροπές, με αυτούς που πλήττονται από τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις και τις απολύσεις στον κλάδο, αλλά και άλλων που είναι κι αυτοί θύματα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Ανοίγουμε το ζήτημα της απληρωσιάς, των απολύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων, ως ζήτημα ενιαίο που αφορά όχι μόνο όλους τους εργαζόμενους, αλλά και τα λαϊκά στρώματα, αφού υποβαθμίζονται περισσότερο οι όποιες παρεχόμενες υπηρεσίες, βαθαίνουν τα αντιλαϊκά χαράτσια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass