ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΑ «ΑΖΗΤΗΤΑ» ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟΥ

Τραγικός επίλογος για 61χρονη άστεγη

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2015 7:53

Στα… «αζήτητα» του νεκροτομείου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, παρέμεινε από την περασμένη Παρασκευή οπότε και απεβίωσε, 61χρονη Λαρισαία που ζούσε ως άστεγη. Με το δράμα της 61χρονης, να λαμβάνει τέλος χθες αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνωρίστηκε από οικείους της.

Η 61χρονη, τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσε κυρίως στο κέντρο της Λάρισας, συχνά επαιτούσε και ακόμη συχνότερα, κοιμόταν ακόμη και σε παγκάκια στην Κεντρική πλατεία. Ύστερα από νοσηλεία στο ΓΝΛ, την περασμένη Παρασκευή απεβίωσε για να ενταθεί η κινητοποίηση των αρχών προκειμένου, είτε να εντοπισθούν οικείοι, είτε ο Δήμος Λαρισαίων να αναλάβει τη νεκρώσιμο ακολουθία.

Η 61χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝΛ, το Σάββατο 30 Μαΐου, από την οδό Ολύμπου όπου κοιμόταν συνήθως σε εισόδους πολυκατοικιών. Αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας η 61χρονη τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ενώ προτού επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με μαρτυρίες, «δεν συνεργαζόταν» με το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, με την έννοια ότι «δεν απαντούσε» σε κάποιο όνομα οπότε παρέμεναν άγνωστα τα ατομικά της στοιχεία.

Το δράμα της 61χρονης, από την αρχή της νοσηλείας της, ενεργοποίησε την Κοινωνική Υπηρεσία του ΓΝ Λάρισας που αναζητούσε τη συνδρομή τόσο των διωκτικών αρχών όσο και της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων προκειμένου να ταυτοποιηθούν καταρχήν τα στοιχεία της. Έργο δύσκολο με δεδομένο ότι η ίδια δεν δήλωνε ή δεν ήταν σε θέση να δηλώσει τα στοιχεία της ενώ δεν ήταν ενταγμένη σε κάποιο πρόγραμμα της δημοτικής Διεύθυνσης Πρόνοιας.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, το «κουβάρι» ξετύλιξε η αναζήτηση πληροφοριών από την ΕΛ.ΑΣ. ακόμη και στο συσσίτιο της Μητρόπολης Λάρισας για να ακολουθήσει η ταυτοποίηση των στοιχείων της.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass