Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Μ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

«Στον απολογισμό του 2016, μιλούσαν για τα έργα του 2018»

Δημοσίευση: 03 Νοε 2017 15:30

Με αφορμή τον απολογισμό του Δήμου Λαρισαίων για το 2016 ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων και χειρουργός ουρολόγος, Μάριος Ξηρομερίτης, σημειώνει πως «είναι αλήθεια πρωτοφανή αυτά που ακούσαμε στον ισολογισμό-απολογισμό του 2016 από τον δήμαρχο κ. Καλογιάννη .

Ούτε λίγο ούτε πολύ μας ανακοίνωσε ότι πρέπει να περιμένουμε ως το 2018 για να δούμε τα «μεγάλα έργα». Δεν θα αντιπαρατεθώ στα σχόλια και την εισήγηση που παρέθεσε αλλά θα αντιπαραβάλω για μια ακόμη όλα αυτά που δεν έγιναν την τριετία που πέρασε και ούτε πρόκειται να γίνουν στο τελευταίο διάστημα που απομένει!

Η νεολαίοι της Λάρισας έχουν ανάγκη από δημόσιες υποδομές για να υλοποιήσουν νεοφυείς και καινοτόμες ιδέες και να διαβούν από τη θεωρία των πτυχίων τους στην πράξη! Αυτές τις δομές με ανταποδοτικό και κοινωνικό όφελος έχει ανάγκη o Δήμος.Τα συσσίτια και τα παντοπωλεία τα δημιουργήσαμε παλιότερα σε άλλες εποχές ως δημοτική αρχή αλλά και ως ενεργοί πολίτες και Εκκλησία! Τώρα πρέπει να τραβήξουμε μπροστά και όχι να φρενάρουμε!

Δεν υλοποιήθηκε τίποτα από υποδομές ή δημιουργία φιλικού υποστρώματος για τη νεανική και οικογενειακή πρωτοβουλία .Δεν υπήρξε καν σχέδιο ελάφρυνσης και προσέλκυσης νεανικής επιχειρηματικότητας με βάση τα εργαλεία που μπορεί να διαθέσει ο Δήμος ώστε να μετατραπεί η περιοχή μας σε κέντρο επιχειρηματικότητας και καινοτομιών (ένα τέτοιο πρότυπο καταγράφει ως μοντέλο της αυτοδιοίκησης στον Δήμο Αθηνών).

Στον αγροτικό τομέα καθώς και την πρωτογενή παραγωγή ούτε λόγος! Επένδυση σε υποδομές που θα προασπίσουν και θα προάγουν το εισόδημα από τον πρωτογενή τομέα δεν υπήρξαν ποτέ στο οργανόγραμμα της δημοτικής αρχής Καλογιάννη !

Δυστυχώς οι υποσχέσεις και τα έργα της δημοτικής αρχής Καλογιάννη στα 3 χρόνια διοίκησης μετατράπηκαν σε ωραίες ομιλίες -στα πάνελ- σε καθημερινές εκδηλώσεις . Μάλιστα για να αντιληφθούμε το πνεύμα της δημοτικής αρχής αρκεί να δούμε τη μείζονα ανάδειξη που έτυχαν από τη δημοτική αρχή δύο κάδοι απορριμμάτων και ανακύκλωσης που τοποθετήθηκαν στην πόλη!» καταλήγει ο κ. Ξηρομερίτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass