ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΑ

3D lifting χωρίς νυστέρι!

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2017 15:33

Ένα σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, βρίσκεται στην καρδιά της Λάρισας με την υπεύθυνη Μαρία Κόκκα να προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς σε όλους όσοι θέλουν να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό τους.


Παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις γύρω από τον χώρο της ομορφιάς, παρουσιάζει ό,τι τελευταίο έχει να προσφέρει η τεχνολογία: τη θεραπεία HIFU για 3D Lifting και Σύσφιξη σε Πρόσωπο, Λαιμό. Πρόκειται για μια πολύ αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, χωρίς νυστέρι! Εξασφαλίζει νεανικό δέρμα σε πρόσωπο και λαιμό, μειώνει και λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, βελτιώνει την εμφάνιση των ματιών (μειώνει σακούλες-μαύρους κύκλους), ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει σφριγηλότητα.
Η Αισθητικός Μαρία Κόκκα πτυχιούχος ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης με εξειδικευμένη γνώση, συνεχή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους, σε συνδυασμό με το πάθος για τελειότητα, προσφέρει ένα εύρος σύγχρονων υπηρεσιών αισθητικής και αποτρίχωσης προσώπου και σώματος, που θα σας αναζωογονήσουν.
Στις υπηρεσίες της εντάσσονται και το ημιμόνιμο Μακιγιάζ (φρυδιών, χειλιών, ματιών), το επαγγελματικό Μακιγιάζ, το Solarium, η Περιποίηση Άκρων και η Sauna. Για κάθε περίσταση η Μαρία Κόκκα είναι εκεί για να σας προετοιμάσει για την πιο λαμπερή σας εμφάνιση.
Κέντρο Αισθητικής Μαρία Κόκκα, Παπακυριαζή 46, Λάρισα, τηλ. 2410-537376.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass