ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Ν. ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 23ους ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Η Ολυμπιακή Φλόγα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2017 15:20

Την Ολυμπιακή Φλόγα στο ταξίδι της για τη Ν. Κορέα και την πόλη Πιονγκ Τσανγκ και τους 23ου Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, θα υποδεχτεί αύριο Κυριακή 29 Οκτωβρίου η Λάρισα.

Η ολυμπιακή λαμπαδηδρομία θα διανύσει, επί 7ήμερο συνολικά 2.129 χιλιόμετρα επί ελληνικού εδάφους. Τη Φλόγα θα μεταφέρουν 505 λαμπαδηδρόμοι και συνολικά θα πραγματοποιηθούν 36 τελετές υποδοχής σε 20 δήμους επί οκτώ ημέρες.

Η άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει στις 13:30 στην Κεντρική πλατεία της πόλης μας και θα αναχωρήσει στις 14:30. Η Ολυμπιακή Φλόγα κατά την άφιξή της στην πόλη μας θα διασχίσει τους παρακάτω δρόμους: 23ης Οκτωβρίου- Κύπρου- Ελ. Βενιζέλου- Φιλελλήνων με τελικό προορισμό την Κεντρική πλατεία, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι αξίες του αρχαίου ελληνικού πνεύματος μεταλαμπαδεύονται στο σήμερα, εμπνέοντας τους νέους στην άμιλλα, τη φιλία και τη συναδέλφωση.

Οι λαμπαδηδρόμοι, που θα συμμετάσχουν κατά την έλευση της Φλόγας στη Λάρισα είναι οι εξής: Πρώτη λαμπαδηδρόμος θα είναι η Λαρισαία πρωταθλήτρια μήκους Χάιδω Αλεξούλη, η οποία θα παραλάβει τη Φλόγα στην οδό Κύπρου (κτίριο περιφερειακής διοίκησης ΕΟΠΠΥ). Ακολούθως, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Λαπιθών, την Ολυμπιακή Φλόγα θα παραλάβει ο Λαρισαίος διεθνής μπασκετμπολίστας και πρωταθλητής Ευρώπης Δήμος Ντικούδης, ο οποίος θα τη μεταφέρει στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Στο χώρο της πλατείας θα πραγματοποιηθεί σύντομη εκδήλωση με χαιρετισμούς από τον δήμαρχο Λαρισαίων, εκπρόσωπο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και εκπρόσωπο του οργανωτικής επιτροπής των αγώνων της Νότιας Κορέας.

Μετά τη λιτή εκδήλωση, την Ολυμπιακή Φλόγα θα παραλάβει η αθλήτρια χιονοδρομίας (πρωταθλήτρια αλπικού σκι Γιουγκοσλαβίας – Σερβίας) προπονήτρια του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας (ΕΟΣ) Λάρισας Αλεξάνδρα Τοντόροβιτς Πιλίτσης, η οποία θα τη μεταφέρει μέχρι την οδό Κύπρου 72, οπου θα την παραλάβει ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος και ειδικότερα ο προπονητής αλπικού σκι του ΕΟΣ Λάρισας Χρήστος Μάλλιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass