ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ

Από την Αθήνα Σαμαρείτες στην παρέλαση

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2017 16:04

Για προσπάθεια εξαπάτησης των Λαρισαίων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η «Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών Τμήματος Λάρισας».

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «κάθε χρόνο στις παρελάσεις που γίνονται σε κάθε πόλη οι Εθελοντές Σαμαρείτες αποσπούν το αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου για τις υπηρεσίες και το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρουν σε κάθε εκδήλωση, αθλητική ή πολιτιστική. Γι’ αυτό παρελαύνουν με τόση υπερηφάνεια. Γιατί αυτή είναι η μοναδική ανταμοιβή τους. Το χειροκρότημα του κόσμου.

Φέτος τα πράγματα αλλάζουν. Μετά από την πολιτική της Διοίκησης να αποκεφαλίζει ή να ωθεί σε παραιτήσεις ή αποχή ολόκληρα τμήματα με αποτέλεσμα το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Λάρισας να μη διαθέτει τον κατάλληλο αριθμό ατόμων για να καλύψει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Η λύση βρέθηκε όμως. Θα στρατολογήσουμε Εθελοντές από την Αθήνα. Έτσι από το σύστημα “Ηλέκτρα” που είναι στο σύστημα επικοινωνίας του Τμήματος Αθηνών αναζητούνται Εθελοντές για να παρελάσουν στη Λάρισα.

Είμαστε περίεργοι για το πόσο “περήφανοι” θα νιώθουν οι συνάδελφοι Σαμαρείτες (οι οποίοι φυσικά δεν φταίνε σε τίποτα) που τους στέλνουν σε «διατεταγμένη υπηρεσία» εξαπάτησης μιας ολόκληρης πόλης και πώς νιώθουν οι Λαρισαίοι που θα βλέπουν κάποιους άγνωστους να παρελαύνουν. Χρόνια συνήθισαν να βλέπουν τα δικά τους παιδιά, τον φίλο τους, τον γείτονά τους, τον συγγενή τους και αυτούς χειροκροτούσαν. Τώρα;

Πόση ντροπή και πόσο εξευτελισμό θα δεχθεί ακόμη ο Ερυθρός Σταυρός στο όνομα κάποιων σκοπιμοτήτων;

Με το ήθος και την αξιοπρέπεια που αρμόζουν στον πραγματικό Εθελοντή του Ερυθρού Σταυρού θα δείξουμε στον κόσμο της Λάρισας ποιοι είναι οι Λαρισαίοι Σαμαρείτες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass