Τιμάται η ημέρα ίδρυσης των Ηνωμένων Εθνών

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2017 15:30

Εκδηλώσεις εορτασμού της ημέρας ίδρυσης των Ηνωμένων Εθνών θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στο Ηρώο Πεσόντων της Λάρισας (Φρούριο).

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα, όπως καταρτίστηκε από την Περιφέρεια, προβλέπει τα εξής: Σήμερα Τρίτη, θα εορταστεί η επέτειος της ίδρυσης των Ηνωμένων Εθνών και θα λάβουν χώρα οι ακόλουθες εορταστικές εκδηλώσεις: Σημαιοστολισμός όλων των Δημόσιων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., σε όλη την επικράτεια την 24η Οκτωβρίου 2017 ημέρα εορτασμού της επετείου ιδρύσεως των Ηνωμένων Εθνών, από τις ογδόης πρωινής ώρας μέχρι της δύσης του ηλίου. Στις 10.00 π.μ. κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο πεσόντων στην πόλη της Λάρισας από τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση καλούνται από την Περιφέρεια να παραστούν: Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου σεβ. κ.κ. Ιγνάτιος, ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, πολιτικά κόμματα, σύλλογοι καθώς και εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων και Φορέων που θέλουν να τιμήσουν την εορτή αυτή και όλοι οι πολίτες της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass