ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ

Δεν πρόλαβε να αποφυλακισθεί και γύρισε στην… παλιά του τέχνη

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2017 15:24

Δεν έχει μερικές ημέρες που αποφυλακίσθηκε και ο 35χρονος Λαρισαίος «επέστρεψε» στην… παλιά του τέχνη, τις κλοπές. Ο 35χρονος που εξέτισε ποινή φυλάκισης για ανάλογα αδικήματα, συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ως δράστης των κλοπών κινητών τηλεφώνων, σε βάρος ενός 15χρονου μαθητή και μιας 19χρονης φοιτήτριας.

Μάλιστα ο 35χρονος, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δεν δίστασε να ληστέψει τον 15χρονο μαθητή, βγάζοντας μαχαίρι, την ώρα που εκείνος πηγαίνοντας στο φροντιστήριό του, περνούσε την υπόγεια διάβαση πεζών στην Εχεκρατίδα.

Προχθές το βράδυ, λίγο μετά τις 11, ο ίδιος δράστης αιφνιδίασε την 19χρονη φοιτήτρια, την ώρα που αυτή επέστρεφε στο σπίτι της στην οδό Ιωαννίνων. Ο 35χρονος επέβαινε στο ποδήλατο και αιφνιδίασε τη φοιτήτρια την ώρα που αυτή μιλούσε στο κινητό και, με τη απειλή αιχμηρού αντικειμένου, κατάφερε και της απέσπασε το τηλέφωνο.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξε στον 35χρονο και χθες το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας τον συνέλαβαν στο σπίτι του, όπου βρέθηκε και το κινητό τηλέφωνο της 19χρονης.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε προχθές το βράδυ στην πόλη της Λάρισας και συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος, κινούμενος με ποδήλατο, προσέγγισε 19χρονη ημεδαπή πεζή και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του. Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι το μεσημέρι της 5-10-2017, ο 35χρονος ακινητοποίησε 15χρονο ημεδαπό που κινούνταν με ποδήλατο και με την απειλή μαχαιριού τού αφαίρεσε μία σχολική τσάντα που περιείχε βιβλία και το κινητό του τηλέφωνο». Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι δεν βρέθηκε το κινητό του 15χρονου σε αντίθεση με την τσάντα του ανήλικου μαθητή, που είχε βρεθεί την ίδια ημέρα, πεταμένη στην οδό Ξυλοκάστρου, δίπλα από τις γραμμές του ΟΣΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass