ΔΥΝΑΜΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

Περπάτησαν για τη ζωή και την ελπίδα

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2017 22:01

Δυναμικό «παρών» σε μια εκδήλωση που στόχο είχε να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων και ταυτόχρονα να αναδείξει τα ευεργετήματα του περιπάτου, ως μια απλή και καθημερινή άσκηση, έδωσαν χθες πολίτες της Λάρισας.


Στο πλαίσιο των πανελλήνιων εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα αρθρίτιδας η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ», με τη συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη μας το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας»…
Με αφετηρία συγκέντρωσης τον λόφο του Φρουρίου και την πλατεία Λαμπρούλη και τερματισμό το Κηποθέατρο υπό τις οδηγίες φυσικοθεραπευτών, γυμναστών του Δήμου και ομάδας  ειδικευμένων εθελοντών περπάτησαν για την υγεία, την ευεξία, την ελπίδα και τη ζωή..
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της προέδρου της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. κ. Άννας  Καρλιάμπα, που εξήρε τη συμμετοχή όλων στη δράση, ευχαρίστησε τον Δήμο Λαρισαίων και όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της και μίλησε για τα οφέλη του συστηματικού περπατήματος στις αρθρώσεις και στην πρόληψη ρευματικών νοσημάτων.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πρόνοιας και Κοινωνικής πολιτικής Μιχάλης Αναστασίου,  εξέφρασε προς τους διοργανωτές τη βεβαιότητά του πως η εκδήλωσή τους θα ευαισθητοποιήσει τους πολίτες απέναντι στις ρευματικές παθήσεις, τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις προσπάθειες στήριξης προς τους πάσχοντες  λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ελπίδα βγαίνει σήμερα στους δρόμους και περπατά δίπλα - δίπλα με την αισιοδοξία χάρη σε σας…».
Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass