ΚΑΘΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ

Προχωρά το Φυσικό Αέριο στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2017 22:28

Νέα εξέλιξη καταγράφηκε χθες στην υπόθεση της εγκατάστασης δεξαμενών φυσικού αερίου στην πόλη του Τυρνάβου προκειμένου να συνδεθεί στη δίκτυο.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο Δήμος Τυρνάβου  κέρδισε την προσφυγή στην επιτροπή του άρθρου 152 την οποία υπέβαλε κατά της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας, που έκρινε μη νόμιμη και συνεπώς απέρριψε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου με την οποία παραχωρήθηκε έκταση 2.605 τ.μ. για να εγκατασταθούν οι δεξαμενές και να προχωρήσει το έργο της σύνδεσης του Τυρνάβου με το δίκτυο της ΕΔΑ.  

«Η εγκατάσταση πλέον του φυσικού αερίου στο Δήμο Τυρνάβου είναι θέμα ημερών σε πείσμα κύκλων που ενθουσιάστηκαν με την ακύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου περί παραχώρησης χρήσης δημοτικού οικοπέδου στην ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση για να καταλήξει: «Αποδεικνύεται σε όλους ότι η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου εργάζεται με συνέπεια και επιμονή προκειμένου να υπερασπίσει σε κάθε επίπεδο τα συμφέροντα των δημοτών και το έχει αποδείξει και παλαιότερα με την κατάργηση του ειδικού τέλους 80% αλλά και με τη σημερινή επιτυχία».

Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης έχει ήδη έρθει σε επαφή με το γενικό διευθυντή της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας  κ. Μπακούρα (φωτ.) προκειμένου να διευθετηθούν διάφορα ζητήματα που έχουν σχέση με την εγκατάσταση των υποδομών ενώ την προσεχή εβδομάδα θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τις αιτήσεις των πολιτών.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass