ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

Ολοκληρώνεται η αντικατάσταση των αγωγών ύδρευσης

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2017 16:40

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης βρίσκεται και έργο αντικατάστασης των αγωγών ύδρευσης στη συνοικία του Ιπποκράτη στο τμήμα μεταξύ των οδών Σανδράκη, Μανουσάκη, Ηρακλείτου και Δωροθέου, αφού αυτές τις ημέρες άρχισαν οι τελικές ασφαλτοστρώσεις.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Δαούλας «στη συνοικία είχαμε να δούμε μεγάλο έργο, από το έργο της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού. Ήταν γνωστό σε κάθε δημότη ότι το δίκτυο ύδρευσης είναι ιδιαίτερα παλαιό και προβληματικό και η ύδρευση στη Λάρισα αποτελούσε διαχρονικά ένα μεγάλο «αγκάθι» στην υποδομή της πόλης, στη λειτουργικότητά της και συνάμα σοβαρό εμπόδιο στην ποιότητα ζωής όλων μας. Το σημαντικότερο είναι όμως, ότι τα υλικά του παλαιού δικτύου ύδρευσης δεν αποτελούσαν το κατάλληλο υλικό για την ύδρευση της πόλης. Οι σωλήνες αμιάντου ήταν ξεπερασμένης καταλληλότητας υλικό και ως εκ τούτου ήταν απόλυτη ανάγκη για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των πολιτών που υδρεύονταν, να αντικατασταθεί το παλαιό δίκτυο. Με την αλλαγή του παλαιού δικτύου άρχισαν και οι ολικές ασφαλτοστρώσεις των δρόμων, που θα αλλάξουν ριζικά τη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση του συνοικιακού οδικού δικτύου. Παράλληλα έγιναν παρεμβάσεις κρασπεδόρειθρων σε εισόδους πάρκινγκ από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Κλείνοντας ο κ. Δαούλας ευχαριστεί τους κατοίκους για την υπομονή που έκαναν όλο αυτό το διάστημα των εργασιών, τον επιβλέποντα μηχανικό και τους εργαζόμενους για την καθημερινή συνεργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass