Ρ. ΚΑΡΥΩΤΗΣ

Ακρως επικίνδυνο για παιδιά το πάρκο του Βλαχομαχαλά στη Φαλάνη

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2017 15:54

«Το πάρκο του Βλαχομαχαλά είναι ακόμη χωρίς περίφραξη και είναι άκρως επικίνδυνο για τα παιδιά που παίζουν σε αυτό. Κι ερωτώ: Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να λυθεί το θέμα;» τονίζει ο τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης Ειρηναίος (Ρένος) Καρυώτης.

Όπως σημειώνει ο κ. Καρυώτης (μέλος της παράταξης «Λάρισα – Νέα Αρχή» με επικεφαλής την κ. Ρένα Καραλαρυώτου) στην επιστολή του «μετά από καταγγελίες πολιτών της Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης αναγκάζομαι να επανέλθω σε ένα θέμα πολύ σοβαρό, αφού αφορά στην ασφάλεια των μικρών παιδιών της περιοχής μας. Στις 29 Ιουνίου 2016 είχε δημοσιευθεί άρθρο μου στον τοπικό Τύπο με τίτλο ‘’Κινδυνεύουν τα μικρά παιδιά! ’’ όπου τονιζόταν η σημασία καθαρισμού των πάρκων και πλατειών του χωριού. Υπήρχε δε ιδιαίτερη αναφορά όσον αφορά στην περίφραξη του πάρκου στην είσοδο του χωριού (Βλαχομαχαλάς) .
Στις 22 Ιουνίου, για το θέμα αυτό υπήρξε ομόφωνη απόφαση Τοπικού Συμβουλίου, μετά από απαίτηση κατοίκων (μαζεύτηκαν 150 υπογραφές). Στις 30 Ιουνίου ο κ. Καλογιάννης δεσμεύθηκε ενώπιον των κατοίκων ότι θα επιλυθεί το θέμα. Ένα χρόνο μετά τα πάρκα και οι πλατείες είναι στην ίδια κατάσταση.
Το πάρκο του Βλαχομαχαλά είναι ακόμη χωρίς περίφραξη και είναι άκρως επικίνδυνο για τα παιδιά που παίζουν σε αυτό. Κι ερωτώ. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να λυθεί το θέμα; Επίσης θέλω να αναφέρω ότι στην Κοινότητα υπήρχαν δύο υπάλληλοι που εξυπηρετούσαν τους κατοίκους. Ξαφνικά απέμεινε ένας που φυσικά είναι αδύνατο να καλύψει τόσες ανάγκες, αφού ταυτόχρονα εκτελεί και χρέη ανταποκριτή του ΟΓΑ.
Και ερωτώ. Γιατί μετακινήθηκε η μία υπάλληλος και πού πήγε; Οι κάτοικοι της Φαλάνης δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας κύριοι της δημοτικής αρχής. Ζητούμε από τον δήμαρχο να υλοποιήσει τη δέσμευσή του όσον αφορά στην περίφραξη στο Πάρκο του Βλαχομαχαλά, έστω και ένα χρόνο μετά και να φροντίσει για τη σωστή εξυπηρέτηση των κατοίκων της Φαλάνης» καταλήγει ο κ. Καρυώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass