ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Β. ΑΥΓΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΕΡ. ΚΑΦΕΤΖΗ

Συνεργασία ΕΚΑΒ – Τροχαίας

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2017 15:44

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βασιλικής Αυγέρη και του διοικητή της Τροχαίας Λάρισας Σεραφείμ Καφετζή, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία των υπηρεσιών.

Στο ευχάριστο κλίμα που επικράτησε, έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάθηκε να πραγματοποιηθεί εκπαίδευση του προσωπικού της Τροχαίας σε θέματα Α’ βοηθειών μιας και εμπλέκονται άμεσα στα τροχαία ατυχήματα όπως και σε πολλά άλλα περιστατικά, ώστε να υπάρχει άριστος συγχρονισμός και αποτελεσματικότητα.  Ο κ. Καφετζής εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ που ενώ ήταν εκτός ωραρίου, παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε συμπολίτη μας που ενεπλάκη σε τροχαίο στην περιοχή της Νεάπολης. «ΕΚΑΒ και Τροχαία, δύο υπηρεσίες «πρώτης γραμμής» σε 24ώρη λειτουργία, που από τη στενότερη συνεργασία τους μόνο θετικά μπορούν να είναι τα αποτελέσματα και φυσικά ωφελούμενοι είναι οι πολίτες», επισημάνθηκε κατά τη συνάντηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass