ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΕ… ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ 39ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ

«Άνοιγε» σπίτια κλωτσώντας τις πόρτες

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2017 15:32

Ένας 39χρονος Λαρισαίος που «άνοιγε» σπίτια και γραφεία κλωτσώντας τις πόρτες συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Ο 39χρονος εντοπίσθηκε προχθές, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, να κρύβεται σε κομμωτήριο σε κεντρική πολυκατοικία της Λάρισας.

Ο 39χρονος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., διέρρηξε το κομμωτήριο 55χρονης Λαρισαίας «με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του καθόσον έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκε ένα πλαστικό εξάρτημα αυτοκινήτου, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσε πρωινές ώρες προχθές από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 43χρονου» Λαρισαίου που ήταν σταθμευμένο στο κέντρο.

Από την έρευνα ωστόσο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας αποδείχθηκε πως ο 39χρονος Λαρισαίος συλληφθείς είναι αυτός που συνήθιζε να κάνει διαρρήξεις σπάζοντας τις εισόδους με κλωτσιές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass