ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Στην ΠΟΜΕΝΣ εντάσσεται η ΕΣΠΕΛ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2017 15:52

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) ανακοίνωσε την ένταξη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) στην Ομοσπονδία.

Η ΠΟΜΕΝΣ χαιρετίζει και καλωσορίζει στην οικογένεια της Ομοσπονδίας, την ΕΣΠΕΛ, η οποία αποτελεί την πρώτη ιστορικά πρωτοβάθμια Ενότητα Στρατιωτικών που ιδρύθηκε με τον νόμο 4407/2016 και αποτελεί πρότυπο εύρυθμης λειτουργίας Ένωσης.
Με έγγραφό της η ΕΣΠΕΛ εντάσσεται στην ΠΟΜΕΝΣ. Στη σχετική ανακοίνωση, η ΕΣΠΕΛ αναφέρει ότι «η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.), νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο με την υπ’ αριθμ. 58/2016 διάταξη του Ειρηνοδικείου Λάρισας, καταχωρημένη στα βιβλία σωματείων του Πρωτοδικείου Λάρισας με αύξοντα αριθμό 25, πράττοντας με μόνο γνώμονα τις διατάξεις της νομοθεσίας αλλά και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις απόψεις της πλειοψηφίας των μελών της, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της εφαρμόζει κατά λέξη το άρθρο 50 του ν.4407/2016.
Μετά από αρκετά ομαδικά αιτήματα μεγάλου αριθμού μελών, αλλά και με την εισήγηση των νομικών συμβούλων της Ε.Σ.Π.Ε.Λ., μετά από την εντολή που τους δόθηκε για έρευνα στο θέμα της νόμιμης εκπροσώπησης των Στρατιωτικών, πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε ομοφώνα τη διαγραφή της από τακτικό μέλος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και την αποστολή αίτησης εγγραφής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), συμφώνα με τις διατάξεις του άρθρου 50 του ν. 4407/2016, αλλά και του καταστατικού της.
Κατόπιν τούτου, χωρίς να αλλάζουν οι στόχοι που έχουμε βάλει από την πρώτη στιγμή, δεσμευόμαστε σαν νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε καθημερινά για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων μας, εφαρμόζοντας κατά γράμμα το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας μας, να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, διεκδικώντας τα νόμιμα δικαιώματα του κλάδου μας προς όφελος των Ελλήνων στρατιωτικών, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε πολλά», καταλήγει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass