Ο ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ

Στα 37 του «έπιασε» 18.220 μόρια και συνεχίζει για το όνειρο της ζωής του

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2017 22:21

Όνειρο ζωής για τον 37χρονο Βορειοηπειρώτη φυσιοθεραπευτή Τιμόθεο Ρώσση από τους Αγίους Σαράντα η συνέχιση των σπουδών του με στόχο την Ιατρική. Πρόκειται για ένα νέο δυναμικό συμπατριώτη ο οποίος γεννήθηκε το 1980 στη Βόρειο Ήπειρο όπου και έζησε τα πρώτα δώδεκα χρόνια της ζωής του μαζί με τους γονείς του και την αδερφή του.

Στη συνέχεια οι γονείς του εγκαταστάθηκαν στην Πάτρα όπου και τελείωσε τη βασική εκπαίδευση. Στην Πάτρα ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και εργάστηκε για δεκατρία έτη πάνω στην ειδικότητά του στην αρχή και στη συνέχεια ως manager σε εταιρία κατασκευής οδοντοτεχνικών μηχανημάτων. Επίσης, σπούδασε στο ΙΕΚ Πάτρας Βοηθός Φυσικοθεραπευτή. Στη Λάρισα εγκαταστάθηκε πριν δύο χρόνια και συνέχισε τις σπουδές του στο ΕΠΑΛ ως βοηθός νοσηλευτή.

Απέκτησε αρχικά το πτυχίο του ηλεκτροτεχνίτη, μηχανολόγου - ηλεκτρονικού. Στη συνέχεια είχε επαγγελματική κατάρτιση ως βοηθός φυσικοθεραπευτή – υπάλληλος Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας

Παράλληλα τα προηγούμενα χρόνια απέκτησε την επαγγελματική εμπειρία ως ηλεκτροτεχνίτης μηχανολόγος, ηλεκτρονικός και ως Manager στον τομέα αυτό αλλά και ως βοηθός φυσικοθεραπευτή (Πρακτική Άσκηση) στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών – Ρίο. Και στη συνέχεια θεραπευτής Εναλλακτικής θεραπείας (Bio Dynamic).

Ακόμη παρακολούθησε το 14ο Συνέδριο Ιατρικής Χημείας, Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Φαρμακευτικών Προϊόντων στην Πάτρα.

Συμμετείχε στη Συμβουλευτική Ανάληψη Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών, ΟΑΕΔ.

Επίσης συμμετείχε σε εμπορικές εκθέσεις στις χώρες: Γερμανία (2010), Ελλάδα (2005), στο πλαίσιο παρουσίασης Οδοντιατρικών Μηχανημάτων

Δεν έμεινε όμως στις μέχρι τότε δραστηριότητές του, έμαθε δύο ξένες γλώσσες, την αγγλική και την ιταλική τις οποίες χειρίζεται άριστα προφορικά και γραπτά. Επίσης είναι άριστος γνώστης πληροφορικής κατέχοντας τα πτυχία κατάρτισης και στον τομέα αυτό. Γράφτηκε στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου με στόχο να επεκτείνει τις γνώσεις του και να κάνει το όραμά του πραγματικότητα που είναι η ιατρική.

Μιλώντας χθες στην «Ε» αναφέρθηκε με ιδιαίτερη χαρά για το αποτέλεσμα που κατάφερε να επιτύχει στις πανελλήνιες εξετάσεις (18.220 μόρια), σημειώνει με έμφαση ότι όταν κάποιος άνθρωπος θέλει να προχωρήσει μπροστά δεν υπάρχουν όρια ηλικιακά. Όλα αυτά τα χρόνια δεν στερήθηκε τις χαρές της ζωής. Του αρέσουν τα ταξίδια, ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το τρέξιμο και σίγουρα η πορεία του 37χρονου Έλληνα από τη Βόρεια Ήπειρο, μέχρι τώρα είναι παράδειγμα προς μίμηση.

* Τέλος για τον Τιμόθεο μόνο καλά λόγια υπάρχουν για τη διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, αλλά και για τους συμμαθητές του οι οποίοι τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και τους νιώθει όλους σαν μέλη μιας μεγάλης και αγαπημένης οικογένειας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass