ΜΑΞ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΔ:

Στο ναδίρ το αίσθημα ασφάλειας σε όλη τη χώρα!

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2017 19:41

«Καθημερινώς, όπως οι ίδιοι οι πολίτες διαπιστώνουν, η κατάσταση με την κάθε είδους εγκληματικότητα και παραβατικότητα γίνεται όλο και χειρότερη. Εκτός από τους εθελοτυφλούντες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όλοι αντιλαμβάνονται ότι έχουμε όξυνση των φαινομένων της

παρανομίας και ότι το αίσθημα της ασφάλειας στους κατοίκους όλης της χώρας έχει πέσει κυριολεκτικά στο ναδίρ». Τα παραπάνω τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια του Τομέα Εσωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα Δημόσιας Τάξης, που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Ο κ. Χαρακόπουλος σημείωσε ότι «τα γεγονότα στο Μενίδι, με τη δολοφονία του 11χρονου παιδιού στο προαύλιο του σχολείου του ήταν η κορυφή του παγόβουνου που έδειξε το μέγεθος του προβλήματος. Τόσο της ανεξέλεγκτης δράσης των διαφόρων εγκληματικών ομάδων όσο και της ανικανότητας της κυβέρνησης να δώσει λύσεις. Οι εκρήξεις της τοπικής κοινωνίας και η γενική αγανάκτηση συνιστούν μια προβολή από το μέλλον, αν το κράτος δεν δράσει όπως έχει καθήκον και παραμένει λόγω πολιτικών ιδεοληψιών, απαθές απέναντι στην ανομία.
Ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε συνθήκες ζούγκλας, όπου θα επικρατεί ο νόμος της αυτοδικίας είναι υπαρκτός. Και δυστυχώς, τα γεγονότα αυτά και η έστω παροδική ανάδειξη των γεγονότων από τα ΜΜΕ απέδειξαν ότι υπάρχουν πολλά “Μενίδια” έτοιμα να εκραγούν κάθε στιγμή.
Παράλληλα, το θέατρο του παραλόγου με το κράτος εν κράτει Εξαρχιστάν, στο κέντρο της Αθήνας, συνεχίζεται όπως και πρώτα, χωρίς καμία παρέμβαση εκ μέρους του κράτους. Οι περιθωριακοί, ντόπιοι και αλλοδαποί, βρίσκουν ασφαλές καταφύγιο για τις δράσεις τους, ενώ το ΚΕΠ των αναρχικών εξακολουθεί να κοσμεί την πλατεία Εξαρχείων, χωρίς κανείς να τολμά να το απομακρύνει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass