ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΚΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ

Φυσικός πόρος τα ανακυκλωμένα μπάζα

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2017 15:30

«Τα υλικά εκσκαφών και κατεδαφίσεων είναι ένας φυσικός πόρος τοποθετημένος σε λάθος μέρος», ήταν το συμπέρασμα που επιχειρήθηκε να αναδειχθεί από την ημερίδα για τα μπάζα που διοργανώθηκε χθες στο ΤΕΕ από την «Ανακύκλωση Αδρανών Νότιας Ελλάδας-ΑΑΝΕΛ».

Η ΑΑΝΕΛ είναι αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συστήθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και εποπτεύεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Σκοπός της είναι η οργάνωση και εποπτεία των εργασιών εναλλακτικής διαχείρισης των Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων ΑΕΚΚ, εργασιών που πραγματοποιούνται από δημόσια ή/και ιδιωτικά νομικά και φυσικά πρόσωπα.

Η χθεσινή συνάντηση, που απευθυνόταν στις αρμόδιες υπηρεσίες, τους φορείς και τους επαγγελματίες των οποίων το αντικείμενο σχετίζεται με τα Απόβλητα Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων, στόχευε στην ενημέρωση: για τους ρόλους και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ισχύον νομικό πλαίσιο, τους στόχους και τα οφέλη της ανακύκλωσης των ΑΕΚΚ, τις μελλοντικές ενέργειες που απαιτούνται και προγραμματίζονται και για τη σημερινή κατάσταση της ανακύκλωσης ΑΕΚΚ στη Λάρισα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο αντιδήμαρχος Απ. Σουρλαντζής κι ο αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Κ. Κουλώτσιος, ενώ την εισήγηση έκανε ο γενικός διευθυντής της ΑΑΝΕΛ Χάρης Μουρκάκος, για να ακολουθήσει συζήτηση προκειμένου να απαντηθούν τα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass