ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κοινός στόχος η προστασία των ζώων

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2017 22:20

 «Η προστασία των ζώων είναι υπόθεση όλων μας», ήταν το θέμα ενημερωτικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Τυρνάβου με τον συντονισμό από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Τσιόπα, στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο. Η ημερίδα απευθυνόταν στα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου καθώς και στους υπαλλήλους του Δήμου Τυρνάβου.

Η ημερίδα ήταν επίσης μια ευκαιρία για συζήτηση και συντονισμό μεταξύ συναρμόδιων υπηρεσιών, στην προσπάθεια του Δήμου Τυρνάβου τόσο για τον περιορισμό του αριθμού των αδέσποτων ζώων όσο και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικών κακοποίησης των ζώων.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως ο περιορισμός των ανεξέλεγκτων γεννήσεων, η παράλειψη της σήμανσης καθώς και το νομικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση περιστατικών παθητικής και ενεργητικής κακοποίησης δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Μετά τις παρουσιάσεις που έκαναν ο δρ. Δημήτριος Γκουγκουλής, εκπρόσωπος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Λάρισας και η δρ. Μαρία Κοντού, πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου Λάρισας Anim.A.L, ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία διευκρινίστηκαν πολλά σημεία της νομοθεσίας που αφορούν στον έλεγχο και την εφαρμογή της.

Το βασικό συμπέρασμα, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Χρήστος Τσιόπας, είναι η συνεργασία των συναρμόδιων φορέων, κτηνιάτρων, φιλοζωικών σωματείων και πολιτών, γιατί η συνδρομή όλων είναι απαραίτητη καθώς αποτελεί νομική και ηθική υποχρέωση όλων μας η προστασία των ζώων.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου Αστυνόμος Α΄ Κωσταρέλος Μαργαρίτης, ο υποδιοικητής κ. Πατσιαούρας Γεώργιος, στελέχη του Α.Τ. Τυρνάβου και υπάλληλοι του Δήμου Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass