Σεμινάριο Πιάνου της Μουσικής Σχολής - Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2015 20:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:01

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου το σεμινάριο πιάνου που διοργάνωσε η Μουσική Σχολή του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φαρσάλων.
    Οι συμμετέχοντες σπουδαστές πιάνου διδάχθηκαν από τον κ. Αλεξίου, καθηγητή πιάνου και θεωρητικών, διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας επί δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα 7-8/3 και 14-15/3.
   Επίσης, μαθητές από τάξεις πνευστών και εγχόρδων οργάνων, σε συνεργασία με μαθητές της τάξης πιάνου, διδάχθηκαν μουσική δωματίου.
   Η επιτυχημένη διοργάνωση έκλεισε, παρουσία πλήθους κόσμου, με συναυλία των συμμετεχόντων σπουδαστών και ρεσιτάλ από τους Ζαχαρία Κόκο, μαθητή του κ. Αλεξίου, βραβευμένο με Α΄ βραβείο σε δύο πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου, τον κ.Αλεξίου και τη Βίκυ Ιωάννου διευθύντρια της Μουσικής Σχολής .
  Ακολούθησε απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής από το Δήμαρχο Φαρσάλων Καραχάλιο Αριστομένη, τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ., Κωνσταντίνο Δερλό και τη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Ίφου.

0001

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass