ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 1969

Τίμησαν τους καθηγητές τους

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2017 9:05

Μια αξέχαστη και συγκινητική ημέρα έζησαν οι απόφοιτοι του ιστορικού Γυμνασίου Τυρνάβου «Αχιλλέας Τζάρτζανος», έτους 1969.

Αρχικά, συγκεντρώθηκαν στην αυλή του σχολείου, νωρίς το απόγευμα. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου και κατέληξαν στη μεγάλη αίθουσα διδασκαλίας της εποχής εκείνης.

Εκ μέρους της ομάδας πρωτοβουλίας καλωσόρισε τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες ο κ. Γιάννης Μπέφας, πρώην πρόεδρος της ΕΛΜΕ, ο οποίος παίρνοντας παρουσίες στάθηκε ιδιαίτερα στις απουσίες των συμμαθητών που έφυγαν από τη ζωή κρατώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του καθένα χωριστά.

Παρόντες στο προσκλητήριο ήταν και οι καθηγητές τους Δήμητρα Σκαρλάτου, Καλλιόπη Εξαρχάκη, Γεώργιος Χουλιαρόπουλος, Αρ. Συράκης και Κωνσταντίνος Κόκκινος ο οποίος είχε μαζί του τον κατάλογο με τις βαθμολογίες του σχολικού έτους 1969.

Στη συνέχεια, αφού επεκράτησε κλίμα ευφορίας και αστεϊσμών ο κ. Μπέφας αναφέρθηκε στις όμορφες σχολικές αναμνήσεις συγκρίνοντας το σχολείο της εποχής εκείνης με το σημερινό. Αφού έπλεξε το εγκώμιο προς τους καθηγητές τους και την προσφορά τους στον νομό και όχι μόνο τους απένειμε συγκινημένος αναμνηστικά αντίγραφα του Δήμου Δελφών με 145 Δελφικά Παραγγέλματα.

Στο τέλος της ημέρας ακολούθησε διασκέδαση στο κέντρο «Τούμπα» με ζωντανή μουσική και τραγούδια υπό τους ήχους της φυσαρμόνικας του καθηγητή Γεωργίου Χουλιαρόπουλου και τραγουδιών του συμμαθητή Νικολάου Παλιού.

Η βραδιά κύλησε όμορφα και αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον υπόσχοντας να ξαναβρεθούν πολύ σύντομα με την παρουσία πάντα ων καθηγητών τους.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass