ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΘ. ΠΑΙΔΗ

Σημείο αναφοράς το κατασκηνωτικό κέντρο «Ελευθερία»

Δημοσίευση: 28 Απρ 2017 10:46

Επίσκεψη στο κατασκηνωτικό κέντρο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στην Καλλιπεύκη πραγματοποίησε κ. Αθανάσιος Παιδής, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Διά Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συνοδευόμενος από τον περιφερειακό έφορο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ.Παναγιώτη Κορδά επισκέφθηκαν το κατασκηνωτικό κέντρο όπου τους υποδέχθηκε ο αρχηγός του κέντρου κ. Κωνσταντίνος Λαμπρούλης και ο υπαρχηγός κ. Χρήστος Λιοτήρης.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης ξεναγήθηκε στον χώρο του κέντρου και εντυπωσιάστηκε όχι μόνο από το όμορφο τοπίο αλλά και γιατί εκεί βρίσκονταν πρόσκοποι από το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί Σύρο για τις πασχαλινές διακοπές τους.

Ενημερώθηκε για την επισκεψιμότητά του, είδε από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν ύστερα από τον φετινό μεγάλο χιονιά και εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην προσπάθεια των προσκόπων για την αρτιότερη λειτουργία του κέντρου, για την αποκατάσταση των ζημιών και την ανάδειξή του πανελλαδικά κι όχι μόνο ως σημείο αναφοράς στην περιοχή μας.

Στόχος όλων είναι το κατασκηνωτικό κέντρο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» φιλόξενο και αναβαθμισμένο να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες εστίασης ποιότητας και δυνατότητα συμμετοχής σε πολυποίκιλες δραστηριότητες και προγράμματα, ώστε να γίνει το κατασκηνωτικό κέντρο η πύλη για τον Όλυμπο των προσκόπων της Ευρώπης!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass