ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΦΕ

Συνεργασία για την πάταξη της παρανομίας

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2017 22:48

«Έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε για την πάταξη της παρανομίας», δηλώνει χωρίς περιστροφές ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης νομού Λάρισας Γιάννης Μπιώτης, με αφορμή την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Λαρισαίων προκειμένου να τηρηθούν τα όρια στα τραπεζοκαθίσματα στους πεζοδρόμους της πόλης.

Η νέα κανονιστική με τις άδειες κοινόχρηστων χώρων και τις νέες χαράξεις για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων απασχολεί τη δημοτική αρχή από το πρώτο διάστημα της θητείας της. Στόχος της είναι να επικρατήσει η ευταξία στο κέντρο της πόλης μετά από συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης. Εξάλλου ο αριθμός των Λαρισαίων που απασχολούνται στα καταστήματα εστίασης του κέντρου αγγίζει τους 4.000. Για να διατηρηθούν αυτές οι θέσεις εργασίας, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία.

«Μετά από 23 χρόνια πρώτη φορά έχουμε άριστη συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων», αναφέρει ο κ. Μπιώτης για να προσθέσει ότι «κοιτάμε το κοινό καλό, όχι μόνο πώς θα βγούμε λίγα εκατοστά πιο έξω, αλλά πώς θα παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες, δεν θα εμποδίζουμε τη διέλευση των πεζών, των οχημάτων έκτακτης ανάγκης αλλά και τη λειτουργία των άλλων εμπορικών καταστημάτων».

Μάλιστα σχετικά με τους ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων που κάνουν τα παράπονά τους για την κατάσταση που επικρατεί όταν δεν τηρούνται οι χαράξεις ή τις βραδινές ώρες που οι βιτρίνες τους γίνονται χώροι στάθμευσης των δικύκλων ο πρόεδρος του Συνδέσμου σημειώνει ότι «εμείς θα πρέπει να αποτρέπουμε τους πελάτες μας να αφήνουν ποδήλατα και μηχανάκια στα εμπορικά καταστήματα. Στόχος μας είναι να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Τα εμπορικά καταστήματα να είναι κάθε μέρα γεμάτα».

Καταστηματάρχες και δημοτική αρχή άνοιξαν τον χάρτη της πόλης και είδαν ένα – ένα τα σημεία εκείνα που μπορεί να αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα κυρίως στο κέντρο της Λάρισας, στους πεζοδρόμους και τις πλατείες της. Οι δύο πλευρές εμφανίζονται διατεθειμένες να συνεργαστούν αλλά και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με την τακτοποίηση των γραμμών.

Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass