«Τρικούβερτο» γλέντι

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 17:00

«Τρικούβερτο» γλέντι, πραγματοποίησαν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας στη Λέσχη Πολιτισμού του Αγίου Κωνσταντίνου, με τρεις αφορμές: τα πέμπτα γενέθλιά τους, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον εορτασμό των Απόκρεων.

Ο χώρος της Λέσχης στολίστηκε κατάλληλα και δεν έλειψαν ο χορός και το κέφι, ενώ καρναβαλιστές με τις ευρηματικές φορεσιές τους, σκόρπιζαν διονυσιακό άρωμα αλλά προπαντός η πολύ καλή παρέα ευδιάθετων ανθρώπων, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα ευφορίας, που ανέστειλε για λίγο τις σκοτούρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας.
ΟΙ Ενεργοί Πολίτες έδωσαν συγχαρητήρια και εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν, ο καθένας με τον τρόπο του, για τη διοργάνωση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης, τους εθελοντές, τους φοιτητές-μουσικούς Στέλιο Ντρέλλα και Γιάννη Βακόνδιο, τους δωροθέτες, τους χορηγούς, καθώς και τον δήμο Λαρισαίων για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας της Λέσχης πολιτισμού, και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο κ. Κ. Ζέβλα, πρόεδρο της 3ης δημοτικής κοινότητας, για την άψογη συνεργασία.
Την εκδήλωση τίμησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο κ. Γ. Λαδόπουλος, και από τον Δήμο Λαρισαίων οι κ.κ. Σουρλατζής και Καμάρης.
Με ανανεωμένες δυνάμεις, οι Ενεργοί Πολίτες, συνεχίζουν το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο τους, με ακόμη περισσότερο κέφι και όρεξη για προσφορά!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass