ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Εκδήλωση για τον Ιωάννη Μεταξά

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2017 8:35

Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου έδωσαν το παρών το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής στην εκδήλωση (ομιλία) που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος με θέμα «Η ιδεολογία και το Σύνταγμα του Ιωάννη Μεταξά» με ομιλητή τον εκδότη του περιοδικού ΕΝΔΟΧΩΡΑ και πρόεδρο του Συλλόγου ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ Ιωάννη Κουριαννίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση «Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΟΥΣ ΤΕΡΡΑ στην Γιάννουλη, με αφορμή την συμπλήρωση 76 ετών από τον θάνατο του Ιωάννη Μεταξά και άνοιξε από τον πρόεδρο του Π.Ε.Σ. Αστέριο Χάμο, ο οποίος αφού παρουσίασε τον ομιλητή ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «στην σημερινή κατάντια που βρίσκεται η χώρα μας στερείται μιας μεγάλης μορφής, όπως ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς για να βγάλει τη χώρα μας από το αδιέξοδο και να μας κάνει ξανά εθνικά υπερήφανους. Είναι χρέος όλων των Ελλήνων αλλά και όλων των εθνικιστών να τιμήσουν τον μεγάλο αυτό άνδρα. Εμείς σαν Σύνδεσμος θα συνεχίσουμε να τιμούμε όλους αυτούς που πρόσφεραν στην Πατρίδα και μάλιστα έδωσαν και τη ζωή τους».

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο κ. Ιωάννης Κουριαννίδης ο οποίος αναφέρθηκε λεπτομερώς «στην ιδεολογία του, στο Σύνταγμα που είχε ετοιμάσει αλλά δεν πρόλαβε να το παρουσιάσει, λόγο της δολοφονίας του από τους Άγγλους αλλά και στα επιτεύγματα που κατόρθωσε να κάνει μέσα σε μόλις 4 χρόνια διακυβέρνησης, αλλά κυρίως τα δύο ΟΧΙ, το ένα προς τους δανειστές για το χρέος και το άλλο προς τους Ιταλούς, το οποίο μας έκανε υπερήφανους».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλε το Σωματείο «Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου», ο Ιερός Λόχος 2012, οι εφημερίδες Ελεύθερη Ώρα και Ελεύθερος Κόσμος, ο αρχηγός του ΕΝΕΚ Δάκογλου Πολύδωρος, και ο δικηγόρος από την Αλεξανδρούπολη Ηλίας Ηλιακόπουλος, ενώ αυτή έκλεισε με ενός λεπτού σιγή και τον Εθνικό Ύμνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass