Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ

Συνεχίζουμε την πολιτική για ποιοτικό και φθηνό νερό

* Έργα προϋπολογισμού 9 εκ. ευρώ προγραμματίζονται για το 2017

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2017 12:00

«Η πολιτική του ποιοτικού και προσιτού, με χαμηλές τιμές για τα λαϊκά στρώματα, νερού στο σύνολο του Δήμου θα συνεχιστεί και το 2017 από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τυρνάβου (ΔΕΥΑΤ)». Τα παραπάνω ήταν η απόρροια των ομιλιών του προέδρου της επιχείρησης, δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και του γενικού διευθυντή κ. Σταύρου Τσαγκαράκου.

Σε μια σεμνή τελετή και σε οικογενειακό κλίμα έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της επιχείρησης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου. Παράλληλα υπήρξε μια ευκαιρία για ενημέρωση αλλά και ανταλλαγή απόψεων για τη λειτουργία της επιχείρησης μεταξύ διοίκησης, διεύθυνσης και εργαζομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΥΑ Τυρνάβου είναι μια από τις πλέον υγιείς επιχειρήσεις σε επίπεδο χώρας, με συνεχή αναπτυξιακή πορεία και έργων, η ολοκλήρωση των οποίων προσφέρει ποιότητα ζωής στον συνάνθρωπο.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της επιχείρησης και δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ευχαρίστησε επίσης όλους τους εργαζόμενους για την αμεσότητα με την οποία λειτουργούν όλο τον χρόνο αλλά κυρίως όταν χρειαστεί να παρέμβουν και να κάνουν εργασίες αποκατάστασης ζημιών ή όπως έκαναν όλο το διάστημα του χιονιά, λύνοντας επί τόπου προβλήματα. Επίσης ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ έκανε μια αναδρομή στα έργα που έγιναν μέχρι σήμερα, στην αποχέτευση του Αμπελώνα που συνεχίζεται και ολοκληρώνεται, αλλά και στο επίσης μεγάλο έργο της αποχέτευσης του Δαμασίου που προωθείται από τη ΔΕΥΑΤ.

Νωρίτερα μιλώντας προς τους εργαζόμενους ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης κ. Σταύρος Τσαγκαράκος μετά τις ευχές προς όλους και όλες εργαζόμενους, εργαζόμενες και προς τη διοίκηση έκανε μια εκτενή αναφορά στη χρονιά που έφυγε σημειώνοντας ότι ήταν μια χρονιά, παρά τις αντιξοότητες που περνά η χώρα σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, θετική. Αναφερόμενος σε πρώτο πρόσωπο προς το προσωπικό σημείωσε με έμφαση ότι αν δεν ήταν εκείνοι (το προσωπικό) η ΔΕΥΑΤ δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει τόσο άψογα και χωρίς ουσιαστικά προβλήματα. «Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαγκαράκος.

Ο γενικός διευθυντής ενημέρωσε επίσης ότι το αναπτυξιακό έργο της επιχείρησης θα συνεχιστεί και το 2017 με έργα ύψους 9.000.000 ευρώ, κυρίως στο συνεχιζόμενο έργο της αποχέτευσης του Αμπελώνα - Βρυοτόπου και του Βιολογικού Καθαρισμού, προσφέροντας και στο τμήμα αυτό του Δήμου Τυρνάβου ποιότητα ζωής.

Στο ίδιο κλίμα και οι παρεμβάσεις του διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Παπαϊωάννου και του προέδρου του σωματίου των εργαζομένων κ. Θανάση Καρανίκα.

Παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη της διοίκησης κ. Στέλιος Χατζηκράχτης και Δημήτριος Ταφέκης

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας . Το φλουρί αντιστοιχούσε σε τρεις ημέρες άδεια. Τυχερή ήταν η κ. Ελένη Ματράκη.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass