ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Τοποθετήσεις και προαγωγές αξιωματικών

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2017 9:50
Ο κ. Ι. Σκριάπας Ο κ. Ι. Σκριάπας

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, τοποθετήθηκαν οι Ταξίαρχοι Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μεταξύ των οποίων οι: Αγάκος Γεώργιος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής. Καραπιπέρης Βασίλειος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής. Ντζιοβάρας Παναγιώτης στη ΓΕΠΑΔ Δυτικής Μακεδονίας, όπου υπηρετεί, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής. Τόλιας Ιωάννης στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.

Μετά την κρίση των Αστυνομικών Διευθυντών συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Υποδιευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας, από το Ανώτερο Συμβούλιο Κρίσεων του Σώματος. Έτσι κρίθηκαν προακτέοι στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων, 70 Αστυνομικοί Υποδιευθυντές Γενικών Καθηκόντων, μεταξύ των οποίων: Ο Ιωάννης Σκριάπας που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας και ο Χρήστος Σιμούλης που υπηρετεί ως διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Τεμπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass