Κρέμα βανίλια το νέο προϊόν του ΘΕΣγάλα

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2017 10:10

Συνεχίζεται εν μέσω κρίσης η ανάπτυξη του ΘΕΣγάλα τόσο με καταστήματα όσο και με νέα προϊόντα. Τελευταίος νέος κωδικός η κρέμα με γεύση βανίλιας που παράγεται αποκλειστικά από φρέσκο γάλα, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη από τον Συνεταιρισμό.

Το νέο προϊόν διατίθεται σε συσκευασία 200 γραμμαρίων και αποτελεί ένα εξαιρετικό γλύκισμα για όλες τις ώρες για μικρούς και μεγάλους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΘΕΣγάλα «παράγεται αποκλειστικά από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού μας και κατά συνέπεια ακολουθεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων του Συνεταιρισμού. Η μοναδική του γεύση και το λεπτό άρωμα βανίλιας δημιουργούν είναι υπέροχο συνδυασμό που κάνει το "ΘΕΣ κρέμα βανίλια" ασυναγώνιστο. Μια απλή δοκιμή θα πείσει και τους πλέον ...απαιτητικούς ουρανίσκους!

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ιδρύθηκε το 2011 και παράγει καθημερινά 120 τόνους φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύει το 10% της εγχώριας παραγωγής. Αποτελεί τον πλέον πρότυπο Συνεταιρισμό στην Ελλάδα, που με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, που εγκατέστησε το 2013, σε πρώτη φάση στη Λάρισα, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά, απευθείας στους καταναλωτές, το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του, σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα του ΘΕΣγάλα, παρασκευάζονται αποκλειστικά από το φρέσκο γάλα που παράγουν οι 100 αγελαδοτρόφοι, στις 50 φάρμες του ΘΕΣγάλα στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Σήμερα ο Συνεταιρισμός διαθέτει 62 καταστήματα σε τρεις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass