ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χορεύουν και κόβουν πίτα

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2017 8:30

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι χοροί και οι κοπές πίτας των συλλόγων της Λάρισας και των περιχώρων. Έτσι θα χορέψουν και θα κόψουν πίτα οι:

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνα στις 7.30 μ.μ. στο σχολείο του χωριού

* Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου νομού Λάρισας, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της.

*Η ΕΛΟΣΥΛ, στις 6:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Συγχρόνως θα παρουσιαστούν τα βιβλία του Φίλιππου και της Χριστίνας Πολεζέ. Θα χορέψει το παιδικό χορευτικό συγκρότημα του μορφωτικού συλλόγου Αμπελοκήπων. Θα ακολουθήσει χορός, μουσική, λαχνοί με δώρα. Είσοδος ελεύθερη.

*Ο Ελληνοαμερικανικός – Καναδικός Σύνδεσμος Λάρισας στις 9 το βράδυ στο «Λαδοφάναρο», στο Φρούριο. Όπως ανακοινώθηκε «μεταξύ των τοπικών αρχών προσκλήθηκε επισήμως και ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ και νυν πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθηνών ομογενής Θεσσαλός Κρις Σπύρου». Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 6932-373 008. Μενού: 15 ευρώ το άτομο. Θα ακολουθήσει μουσικόχορευτικό πρόγραμμα με Λαρισαίους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

* Οι γυναίκες από την Αλβανία, που διαμένουν στην Αγιά και στα περίχωρά της, στις 7 μ.μ., στο οικογενειακό κέντρο «Χατζάκος» στην Αγιά. Είσοδος 5 ευρώ με καφέ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

*Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Λάρισας στις 9 μ.μ. στο κέντρο Λιόγερμα, στο 6ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ανεπανάληπτο Λιβαδιώτικο γλέντι με μουσικοχορευτική παράσταση 50 χορευτών καθώς και πλούσια λαχειοφόρο με πολλά και μεγάλα δώρα.

*Ο Σύλλογος Γυναικών Ποταμιάς του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Αλέξανδρος» στην Ποταμιά.

*Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Δήμητρας του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 6:30μ.μ., στην ταβέρνα «Φιλόξενο» στη Δήμητρα.

* Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Palladium». Ώρα προσέλευσης 8 μ.μ., τιμή κάρτας 16 ευρώ

πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό. Για πληροφορίες και κρατήσεις

στα τηλέφωνα 6984-097701 και 6978-600140.

*Ο Σύλλογος Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις κόβει πίτα στο ξενοδοχείο «Divani Palace» (έναντι Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας) στις 6 το απόγευμα.

*Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό και κοπή πίτας, στις 8:30 μ.μ. στο κέντρο ″ΑΣΤΕΡΑΣ″, 5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα με τη συνοδεία των Χαρά Βέρα, Μάκη Μπέκου και Γιάννη Νταβέλη. Διάθεση προσκλήσεων και κρατήσεις θέσεων γίνεται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από το γραφείο του συλλόγου Κουμουνδούρου 24 στα τηλέφωνα 6973-374595, 6976-830367, 2410 -533913.

* Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου οι «Φίλες της Αγάπης», θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Imperial». Χορευτές του Συλλόγου Σαμαριναίων με τη γνωστή ζωντάνια τους θα προσδώσουν ιδιαίτερα γιορταστικό τόνο στην εκδήλωση, χορεύοντας τους παραδοσιακούς και εύθυμους χορούς τους. Για τη μετάβαση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση εξυπηρετεί το αστικό Νο 3.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» θα κόψει πίτα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου στο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής. Η κοπή θα γίνει μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου. Στην εκδήλωση θα προσφερθούν παραδοσιακές πίτες και εδέσματα που φτιάχνουν με μεράκι οι γυναίκες της Ανατολής.

*Ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης κόβει πίτα στις 11 το πρωί στο χώρο του ΚΑΠΗ στη πλατεία του οικισμού.

*Ο Σύλλογος «Η Ανατολική Ρωμυλία» κόβει πίτα στις 12.30 το μεσημέρι στο κέντρο «Το χρυσό τζάκι».

-Ο Σύλλογος Γυναικών Μικρού Βουνού κόβει πίτα στις 11 π.μ στην αίθουσα του σχολείου. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6942-893960.

* Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελάφου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 11 π.μ. στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου του χωριού. Θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

* Η «Μαμαδοπαρέα Αγιάς» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 2 μ.μ., στην ταβέρνα «Νιβόλιανη» στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς. Τιμή κάρτας 15 ευρώ το άτομο με άφθονο φαγητό και ποτό, και 7 ευρώ για παιδιά με άφθονο φαγητό και αναψυκτικά. Πληροφορίες για προπώληση καρτών στο 6998-095143.

*Ο Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Ξένιος Ζευς» κόβει την πίτα του στις 12 μ. στην ταβέρνα «Πήγασος» στον Προφήτη Ηλίας Λάρισας.

*Ο Σύλλογος Γυναικών Ελευθερίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 4:30 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου.

* Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές του Συνδέσμου Ρουμελιωτών Νομού Λάρισας «Ο Αθανάσιος Διάκος», θα γίνει στις 11 π.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου (οδός Μ. Μπασδέκη 6 και 28ης Οκτωβρίου, κοντά στον ΟΣΕ, τηλ.2410 -280121).Υποβολή υποψηφιοτήτων για το διοικητικό συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή στον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Ν. Σκεντέρη στο τηλ. 2413502705 και στο e-mail nskenter@med.uth.gr.

*Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στο «Mouzaki Palace». Η αναχώρηση θα γίνει στις 11 π.μ. από την περιοχή της ΔΕΗ Αμοργού και Καρδίτσης. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 26 Ιανουαρίου στα παρακάτω κινητά τηλέφωνα 6972-501024 και 6979-817950.

* Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη πραγματοποιεί την κοπή της πίτας, για τα μέλη του συλλόγου στην κεντρική Ελλάδα, στη 1:30 μ.μ. στο εστιατόριο – ταβέρνα «Κίτρινα γάντια» Φιλελλήνων 44 Λόφος Φρουρίου στη Λάρισα. Προσέλευση μόνο με δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6931-153303 μέχρι την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Είσοδος 12 ευρώ το άτομα με φαγητό και ποτό χωρίς γλουτένη.

-Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας κόβει πίτα, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 8μ.μ. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ζιαζιά , οδός Ροδόπης 48, Χαραυγή.

-Το Τοπικό Τμήμα Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ν. Λάρισας κόβει πίτα το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 9.30 μ.μ. στον Μύλο 1927.

-Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας, διοργανώνει τον ετήσιο χορό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων "Palladium" (2ο χλμ. Λάρισας-Κοζάνης). Θα συνοδεύσει η ορχήστρα των Τάκη και Βαγγέλη Μπέτζιου.

*Η 3η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας κόβει πίτα την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Κωνσταντίνου, 23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου γωνία.

*Η Δημοτική Παράταξη Τυρνάβου «Δράση Πολιτών» και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Στέλιος Ροντούλης, Ανδρέας Ξηρομερίσιος και Θεόδωρος Λάππας προσκαλούν τους συνδημότες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα «Πανελλήνιον» στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής Τυρνάβου και ώρα 2 μετά το μεσημέρι. Μετά την κοπή της πίτας και τη σύντομη ενημέρωση επί των σημαντικότερων δημοτικών θεμάτων θα ακολουθήσει πρόγραμμα με ζωντανή μουσική. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

*Ο Πιερικός Σύλλογος ν. Λάρισας «Ολύμπιος Ξένιος Ζευς» θα κόψει πίτα τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο «Piatelas» Βύρωνος 6, στο Λόφο του Φρουρίου.

*Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Υ.ΕΘ.Α ν. Λάρισας θα κόψει πίτα και θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Palladium». Πληροφορίες-προσκλήσεις στα τηλέφωνα 6944-121220, 6945-280065, 6936-851760, 6974-221828.

* Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Λαρισαίων Αγιωργητών Καρδίτσας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου (Βενιζέλου 153) στις 11 το πρωί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass