ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

Βραβεύτηκαν αριστούχα παιδιά Λαρισαίων γεωπόνων

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2016 11:55

Τους μαθητές, που αρίστευσαν, και τους φοιτητές, που εισήχθησαν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, παιδιά μελών του συλλόγου βράβευσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας.

Η καθιερωμένη τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημήτριος Σοφολόγης απευθυνόμενος στους μαθητές και φοιτητές τόνισε ότι η προσπάθειά τους να αριστεύουν είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς νέους. Επισήμανε ακόμη ότι ο αγώνας για την κατάκτηση της γνώσης και της επιτυχίας πρέπει να είναι διαρκής με κύρια χαρακτηριστικά την εντιμότητα, τη συνέπεια και την τόλμη προκειμένου να περιχαρακώσουν τις αρχές και τις αξίες τους στη δύσκολη εποχή, που διανύουμε με προβλήματα οξυμένα σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο κ. Σοφολόγης στην αποφώνησή του αναφέρθηκε στην προσπάθειά τους, που πρέπει και όλοι ευελπιστούν να συνεχιστεί και στο μέλλον με την ίδια ένταση, είτε βρίσκονται στη Δευτεροβάθμια, είτε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και σε κάθε στάδιο της ζωής τους, τους συνεχάρηκε και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

Οι μαθητές, που βραβεύτηκαν, είναι οι:

Α΄ Γυμνασίου – Τσακνάκης Κωνσταντίνος, Μακά Λυδία, Παπακώστα Αικατερίνη, Μακαγιός Γεώργιος, Τσιάχα Φανή, Μουστάκας Δημήτριος, Φιλίππου Απόστολος – Παναγιώτης, Μπερδάνης Αλέξανδρος,

Β΄ Γυμνασίου – Χασιώτη Γεωργία, Πάκας Αλέξιος – Γεώργιος, Τσίρου Δήμητρα, Κλεφτάκης Ηλίας,

Γ΄ Γυμνασίου – Παπακώστας Κωνσταντίνος, Φιλίππου Κλαίρη, Κόκκαλη Βασιλική – Αντωνία, Σωτηρίου Ειρήνη, Κουσέρα Ευδοκία, Μούσιας Πέτρος,

Α΄Λυκείου – Χασιώτης Βασίλειος, Μπερδάνη Κερασία, Γουϊγούη Βάια, Χασιώτης Ιωάννης, Δημητριάδου Έλλη – Ελένη

Β΄Λυκείου – Δαλακούρας Άγγελος, Πάκας Μάριος, Κόντσα Ευγενία, Σπήλιου Μαρία, Ζήγρας Κωνσταντίνος.

Οι φοιτητές, που βραβεύθηκαν είναι: ο Σπήλιος Αργύριος, ο οποίος εισήχθη στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο Τσίρος Περικλής, ο οποίος εισήχθη στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν, απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και βράβευσαν τους μαθητές και φοιτητές ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παιδής, ο αντιδήμαρχος Δ. Λαρισαίων κ. Σούλτης, ο αντιδήμαρχος Δ. Κιλελέρ κ. Σωτηρίου, ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων κ. Παναγούλης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Γεωπόνων Ν. Λάρισας κ. Κατσής, ενώ τους χαιρετισμούς και τις ευχές τους απέστειλαν οι βουλευτές Λάρισας κ.κ. Χρ. Κέλλας και Μ. Χαρακόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass