ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΑ 3 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ «ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ»

Τεράστιο ενδιαφέρον για τις δωρεάν λαγάνες

* Με κουπόνια που βρήκαν στο κυριακάτικο φύλλο της «Ε»

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2015 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:13

Χιλιάδες Λαρισαίοι τίμησαν την προσφορά των Αρτοποιείων Γουργιώτη και με το κουπόνι που βρήκαν στο κυριακάτικο φύλλο της «Ελευθερίας» μπόρεσαν να προμηθευτούν μια δωρεάν λαγάνα από ένα εκ των τριών λαρισινών καταστημάτων.

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη απ' αυτή που περιμέναμε. Μας εξέπληξε ευχάριστα αλλά δεν μας αιφνιδίασε σε καμία περίπτωση» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Γουργιώτης ιδιοκτήτης των ομώνυμων καταστημάτων (Βόλου 147, Βόλου 180, 1ης Μεραρχίας και Καραολή -Δημητρίου 2 στη Νεάπολη). Και στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος: «Ξεκινήσαμε να πιάνουμε δουλειά και να φτιάχνουμε λαγάνες λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής με στόχο να είμαστε έτοιμοι από τον πρώτο πελάτη. Ήμασταν ανοιχτοί από τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας και ο κόσμος ερχόταν ακόμα και ως τις 10 το βράδυ. Όλο το προσωπικό έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να εξυπηρετήσουμε τους Λαρισαίους που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την προσφορά αυτή. Οι πιο δύσκολες ώρες ήταν από τις 8 το πρωί ως και τις 12 το μεσημέρι. Ειδικά στο κατάστημα της Νεάπολης σε κάποιες στιγμές δημιουργούνταν ουρά και γι' αυτό θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από τους πελάτες, όμως κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Υπολογίζουμε πως περίμεναν μέσο όρο 20 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που παρήγγειλαν μέχρι να πάρουν τα πράγματά τους. Κάναμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε.

Ήταν τόσο πολλοί οι συμπολίτες που ήρθαν με ένα κουπόνι ανά χείρας, ώστε μπορώ να συμπεράνω δύο πράγματα: Πρώτον πως η "Ελευθερία" παραμένει αγαπητή στους Λαρισαίους αλλά και δεύτερον πως οι ανάγκες του κόσμου πλέον είναι μεγάλες» τονίζοντας πως ο μεγαλύτερος όγκος των Λαρισαίων που επισκέφθηκε με το κουπόνι ήταν οικογενειάρχες και συνταξιούχοι. «Ειδικά οι συνταξιούχοι είναι αυτοί που επλήγησαν περισσότερο από κάθε άλλη τάξη τα τελευταία χρόνια» συμπέρανε με τη δική του εμπειρία ο κ. Γουργιώτης.

Αξίζει να τονίσουμε πως αυτή η προσφορά των Αρτοποιείων Γουργιώτη εντάσσεται σε μια γενικότερη πολιτική ενίσχυσης του οικογενειακού εισοδήματος, καθώς υλοποιούνται κι άλλες προωθητικές δράσεις, όπως είναι η κάρτα πελάτη που εφαρμόζεται την τελευταία 3ετία. Ο κάτοχος αυτής, όταν συμπληρώσει το ποσό των 50 ευρώ παίρνει ως δώρο ένα αρτοπαρασκεύασμα αξίας 2 ευρώ, ενώ τυγχάνει και έκπτωσης 10% σε όλα τα προϊόντα.

«Ό,τι κινήσεις κάνουμε είναι για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες και παράλληλα να τον ευχαριστήσουμε για τη στήριξη που μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια».

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass