Έρχονται Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά, στα ΚΔΑΠ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2016 19:06 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Δεκ 2016 23:22

Στο χώρο του Μύλου του Παππά, τα παιδιά από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Λάρισας, ετοίμασαν μαζί με τους παιδαγωγούς και την καλλιτεχνική ομάδα του προσωπικού, μια ξεχωριστή γιορτή για όλα τα παιδιά της πόλης.

Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, ταξίδεψαν στον «Χριστουγεννιάτικο γύρο του κόσμου».  Μια ξεχωριστή γιορτή με διαδραστικό χαρακτήρα, με παιχνίδια, χορό, χριστουγεννιάτικα κάλαντα και στολίδια για το δέντρο των Χριστουγέννων πλημμύρισε την αίθουσα. Πώς γιορτάζουν τα παιδιά στη μακρινή Χαβάη και στην Αυστραλία, τι συμβαίνει στην Κίνα και πώς ανταλλάσουν ευχές οι άνθρωποι σε όλες τις γλώσσες του κόσμου; Ποιά είναι η μπαλαρίνα του Καρυοθραύστη και ο στρατιώτης του παραμυθιού; Ένα δέντρο διαφορετικό από όλα τα άλλα, με μηνύματα και ευχές απ άκρη σε άκρη του κόσμου, για αγάπη, υγεία, ειρήνη και ομόνοια μεταξύ όλων των ανθρώπων. Τα παιδιά που συμμετέχουν στα ΚΔΑΠ, έχουν μπει για τα καλά στο πνεύμα των εορτών και συνεχίζουν να οργανώνουν και να συμμετέχουν σε δράσεις του Δήμου.
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα και θα πιεί ζεστό τσάι με τους ¨Εξερευνητές¨ στο ΚΔΑΠ στη συνοικία του Αγίου Κων/νου και θα συνεχίσει το ταξίδι του για να συναντήσει το ¨ Μικρό εργαστήρι¨ του ΚΔΑΠ στη συνοικία της Χαραυγής.
Την Πέμπτη στις 22 Δεκεμβρίου, οι «Δυναμίτες» της Γιάννουλης, οι «Μυρμιδόνες» του Ιπποκράτη, «Τα καλλιτεχνάκια» των Αμπελοκήπων και «Η παιχνιδοπαρέα» της Νέας Σμύρνης, θα συμμετέχουν στην δράση «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι» που διοργανώνουν ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα και το Μουσείο Κούκλας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στο προαύλιο του Μύλου του Παππά. Μια δράση εμπνευσμένη από το μουσικό παραμύθι των αδελφών Κατσιμίχα για όλα τα παιδιά της πόλης. Υπεύθυνοι παιδαγωγοί των δέκα Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ): Λίνα Μουσιώνη, Αγγελική Βαφειαδάκη, Δήμητρα Λανάρα, Βάνα Μπικιώτη, Στέλλα Χουλιάρα, Νίκος Μπέτσος, Ινέσσα Κύρκου, Βαγιάννα Ράγκου, Αχιλλεία Μητρακούλη.
Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ στη ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου & Λευκίππου – Ροδοπούλειο, τηλ: 241663085, ώρες: 09:00π.μ.– 03:00μ.μ, e-mail: dikel09@yahoo.gr & Συμβουλευτικός Σταθμός Δ. Λαρισαίων, Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Ρούσβελτ & Οικονόμου Εξ Οικονόμων, τηλ: 2410680243, ώρες: 09:00π.μ.– 04:00μ.μ, e-mail: ssdn@larissa-dimos.gr.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass