ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η ΕΑΛ

«Ξεπαγιάζουν» στα Τμήματα χωρίς πετρέλαιο

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2015 10:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:02

Από πετρέλαιο θέρμανσης ξεμένουν το ένα μετά το άλλο τα περιφερειακά Αστυνομικά Τμήματα του νομού, προκαλώντας την αντίδραση της Ενωσης Αστυνομικών Λάρισας (ΕΑΛ), η οποία ζητά τη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) προκειμένου να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

Η ΕΑΛ εκφράζει την απορία της για την πολυήμερη καθυστέρηση στην έγκριση της δαπάνης παρά τη διαβεβαίωση ότι υπάρχουν τα χρήματα και απαιτεί την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Αναλυτικότερα όπως σημειώνεται στην επιστολή της ΕΑΛ προς την ΠΟΑΣΥ «επί του θέματος έχουμε κάνει ήδη 2 γραπτές παρεμβάσεις τις οποίες και σας κοινοποιήσαμε, ενώ υπήρξαν και τηλεφωνικές μας επικοινωνίες για το ζήτημα. Ομοίως για το ίδιο θέμα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχουν λάβει γνώση τόσο οι αρμόδιοι παράγοντες του Αρχηγείου όσο και της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου.

Το αίτημα της ΔΑ Λάρισας είναι προεγκεκριμένο από το 1ο Τμ. της Διεύθυνσης Οικονομικών του Αρχηγείου μας από 30-1-15 και βρίσκεται για την τελική έγκριση στην ΥΔΕ. Σήμερα 17-2-15, δεκαοχτώ ολόκληρες μέρες μετά και ενώ υπάρχει το χρηματικό ποσό δεν υπάρχει έγκριση.

 Ήδη με παρεμβάσεις μας στους Δήμους Ελασσόνας και Τεμπών λύθηκε, έστω και προσωρινά, το πρόβλημα έλλειψης θέρμανσης στα ΑΤ Ελασσόνας και Ραψάνης αντίστοιχα, με χορηγία ποσότητας πετρελαίου. Η λύση όμως είναι προσωρινή και από ώρα σε ώρα υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουν από θέρμανση και άλλες περιφερειακές υπηρεσίες του νομού.

Ως Σωματείο αναδείξαμε ως οφείλαμε το πρόβλημα προς όλες τις κατευθύνσεις, προσπαθώντας να βοηθήσουμε, επικουρικά, ώστε να βρεθεί μια λύση. Δυστυχώς όμως αυτό παραμένει. Ζητούμε από το Αρχηγείο να γίνει έρευνα για το πού οφείλεται η τεράστια καθυστέρηση αλλά και για να εντοπιστούν τυχόν δυσλειτουργίες στο σύστημα έγκρισης δαπανών ώστε να τις διορθώσουμε προς όφελος όλων μας.

Δηλώνουμε ότι σε περίπτωση που τις προσεχείς ημέρες κάποια υπηρεσία δεν έχει θέρμανση, θα προβούμε σε δυναμική διαμαρτυρία και προς τούτο ζητούμε τη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας μας. Τέρμα στην κοροϊδία - απαιτούμε άμεση λύση» καταλήγει η ΕΑΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass