ΔΗΛΩΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ

«Η μάχη θα συνεχιστεί για το ΚΙΔΗΣΟ»

*Ποσοστό 2.59% στο νομό Λάρισας με 4.408 ψήφους

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2015 22:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:07

Το γεγονός πως έμεινε εκτός Βουλής το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών καταλαμβάνοντας ποσοστό 2.46% στην ελληνική επικράτεια δεν εμπόδισε τόσο τον αρχηγό του κόμματος, κ. Γιώργο Παπανδρέου όσο και τον Λαρισαίο υποψήφιο βουλευτή κ. Φίλιππο Σαχινίδη να εκφράσουν την αισιοδοξία τους για το μέλλον της παράταξης. Την αρχή έκανε ο κ. Παπανδρέου χθές το βράδυ, που αφού ανήγγειλε την άμεση διεξαγωγή ανοιχτού Συνεδρίου, προχωρώντας την αυτοοργάνωση και τις διαδικασίες διαβούλευσης για την οργανωτική δομή, έκανε λόγο για άθλο.

Τη «σκυτάλη» πήρε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας κ. Σαχινίδης που ως εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών έκανε την παρακάτω δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Μαζί με τους συνυποψήφιους μου του ψηφοδελτίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών δώσαμε σε μικρό χρονικό διάστημα μια μάχη αρχών και αξιών για την ανασύνταξη των δυνάμεων του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού. Μια μάχη που θα συνεχιστεί.

Η χώρα έχει μια νέα κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Η κυβέρνηση έχει πολλές προκλήσεις μπροστά της στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθεί για να μπορέσει η χώρα να βγει οριστικά από την κρίση».   

*Στις 4.408 έφτασαν οι ψήφοι που μέτρησε μέχρι χθες η Περιφέρεια Θεσσαλίας για το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ και καταλαμβάνει το 2.59% από τους ψηφίσαντες στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Λάρισας. Απ αυτούς οι 1.597 ήρθαν μέσα από το Δήμο Λάρισας. Έπειτα ακολούθησε η Ελασσόνα που είναι και η κύρια πηγή δύναμης του κ. Σαχινίδη με 974. Από τα Φάρσαλα ήρθαν 469 και ακολούθησαν, Κιλελέρ 458, Τύρναβος 342, Αγιά 320, Δήμος Τεμπών 226 ενώ 22 ψήφοι ήρθαν από τους ετεροδημότες.

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ

Πρώτος με μεγάλη διαφορά ήταν ο Φίλιππος Σαχινίδης στην μάχη των σταυρών με 2.689. Δεύτερη ήταν Ελένη Σακοράφα με 721, τρίτη η Μαυραντζά-Τοπαλίδου Αθηνά-Μαρία με 641 ενώ τέταρτος ο νεαρότερος και σε ηλικία του ψηφοδελτίου Γκάτσικος Αλέξανδρος με 546. Ακολούθησαν οι Τσιουβελακίδης Χαρίλαος 540, Κουτσούκη Αγλαϊα 496, Ζαούτσος Γεώργιος 475, Ντούλας Βασίλειος 354, Καγκελάρης Κωνσταντίνος 333, Τσιοφλίκης Μιλτιάδης 322 και Παπανώτας Στέφανος 221.

Κ.Γ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass