ΤΟΝΙΣΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ:

Θέλουμε την πατρίδα πίσω

* Ζήτησαν στροφή προς Κίνα και Ρωσία

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2016 11:58

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Με θέμα "Ο αγροτικός τομέας ως βάση της εθνικής οικονομίας" πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα από τη Χρυσή Αυγή με κεντρικούς ομιλητές τον βουλευτή της Ηλία Κασιδιάρη και τον ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο.

Οι δύο ομιλητές παρουσίασαν θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάταση και ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας, έχοντας ως πρωταρχικό πυλώνα τον αγροτικό τομέα που ταλανίζεται από τα νέα μνημονιακά μέτρα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, χωρίς να παραλείψουν να αναφερθούν και σε μια σειρά θεμάτων, όπως είναι η Παιδεία, η Υγεία, οι ένοπλες δυνάμεις, το μεταναστευτικό, το σύμφωνο συμβίωσης κ.ά. Κατηγόρησαν την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι με την πολιτική τους οδηγούν τον Έλληνα ώστε να γίνει μειοψηφία στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι: "Η Ελλάδα είναι συνδεδεμένη με τη γη. Είναι δική μας και δεν θα επιτρέψουμε να την πάρουν οι μετανάστες. Η Ελλάδα είναι πλούσια σε ορυκτό πλούτο. Είναι άδικη η φορολόγηση των αγροτών. Η 21η Απριλίου είχε χαρίσει τα χρέη στους αγρότες και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -Α ΝΕΛ προσπαθεί να τους εξοντώσει οικονομικά. Πρέπει να κάνουμε άμεση στροφή προς τη Ρωσία. Υπάρχει ρατσισμός εις βάρος του Έλληνα, εμείς όμως δεν σκύβουμε το κεφάλι. Έχουμε καταθέσει νομοσχέδια που αν περνούσαν, θα έδιναν λύσεις σε πολλά προβλήματα. Αυτοί όμως μας χαρακτήρισαν εγκληματική οργάνωση και μας έκλεισαν στη φυλακή. Καταστρέφουν την Ορθοδοξία, την Παιδεία, την Υγεία, τις ένοπλες δυνάμεις και γίνονται δούλοι του Ερντογάν. Οι κλέφτες πρέπει να πάνε στη φυλακή και τα κλεμμένα στον λαό, απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα και γεωστρατηγική στροφή προς τη Ρωσία και Κίνα. Η κυβέρνηση και η Ν.Δ. ψήφισαν τα πιο σκληρά μέτρα και αντιλαϊκά μνημόνια, ξεπούλησαν την εθνική μας περιουσία στους ξένους τοκογλύφους. Γέμισαν τη χώρα λαθρομετανάστες και πρόδωσαν τα εθνικά μας θέματα και το όνομα της Μακεδονίας. Είμαστε οι μόνοι που κάνουμε αντίσταση. Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω για να κλείσουμε τώρα τα σύνορα και να απελάσουμε όλους τους λαθρομετανάστες, για να συντρίψουμε τη διαφθορά (πολιτικούς, καναλάρχες, τραπεζίτες), για να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης στα βασικά είδη διαβίωσης του λαού και για να εκμεταλλευτούμε τον εθνικό μας πλούτο απαλλαγμένοι από τη διεθνή τοκογλυφία. Να σταματήσει η χρηματοδότηση των κομμάτων".

Στη διάρκεια της εκδήλωσης αίσθηση προκάλεσε το σύνθημα των οπαδών της Χ.Α. "Ελλάς - Ρωσία - Συμμαχία".

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος, πρώην βουλευτές της Χ.Α., πολιτευτές και οπαδοί της απ' όλη τη Θεσσαλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass