Τιμούν τα Θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2016 8:02

Ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, ο Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας κλείνοντας τις από κοινού εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου για φέτος, οργανώνουν την κεντρική εκδήλωση σχετικά με τη Γενοκτονία η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας (οδός Πατρόκλου και Δευκαλίωνος).

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο βουλευτής της Αρμενικής Εθνοσυνέλευσης και μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνόδου της Ορθοδοξίας,κ. Αχογιάν Άραγκατς, ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ και πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων. κ. Γεώργιος Παρχαρίδης, ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας, κ. Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass