ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Ξεκίνησε η 5η διανομή τροφίμων

* Συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο στη Σκεπαστή Αγορά

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2016 2:01

 

Ξεκίνησε χθες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης η πέμπτη κατά σειρά διανομή τροφίμων της Κοινωνικής Σύμπραξης Λάρισας στο πλαίσιο του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας» για τους απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη και ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή, 27 Μαΐου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Διανέμονται συγκεκριμένα τα εξής προϊόντα: Φέτα, φασόλια, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, μήλα, πορτοκάλια, λάχανα και καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελουμένων η διανομή γίνεται με αλφαβητική προτεραιότητα και ανά δίωρο, ενώ όλοι οι ωφελούμενοι έχουν έγκαιρα ενημερωθεί με sms για τη μέρα και την ώρα που πρέπει να προσέρχονται για να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, σε όλη τη διάρκεια της διανομής στον χώρο της Σκεπαστής Αγοράς βρίσκονται εθελοντές από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας και εκπρόσωποι του Ιατροκοινωνικού Κέντρου Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων ROMA.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass