ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

Εξοφλούνται την Τετάρτη τα προνοιακά επιδόματα

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2015 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:49

Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Ιανουαρίου θα εξοφληθούν τελικά από τον Δήμο Λαρισαίων τα προνοιακά επιδόματα, μετά την έγκριση του προϋπολογισμού από τη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας.

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Λαρισαίων για το οικονομικό έτος 2015 εγκρίθηκε προχθές Πέμπτη και μετά την έγκριση των οικονομικών ενταλμάτων από την Επίτροπο, οι 3.329 Λαρισαίοι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων θα εξοφληθούν την ερχόμενη Τετάρτη, καθώς απαιτείται η μεσολάβηση τριών εργάσιμων ημερών.

Όπως είναι γνωστό, οι δικαιούχοι επιδομάτων αντέδρασαν στην καθυστέρηση που σημειώθηκε στην εξόφλησή τους με δεδομένο ότι αφενός ο προϋπολογισμός κατατέθηκε προς έγκριση στις 9 Δεκεμβρίου 2014, αφετέρου τα χρήματα ήταν διαθέσιμα στο Ταμείο του Δήμου Λαρισαίων.

Στην απόφαση της αρμόδιας Διεύθυνσης της Αποκεντρωμένης σημειώνεται πως επικυρώθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά «στην έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού 2015, του τεχνικού προγράμματος και του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης 2015 Δήμου Λαρισαίων και Νομικών Προσώπων ο οποίος φαίνεται ισοσκελισμένος».

Αυτό που αναμένει πλέον ο Δήμος Λαρισαίων αφορά στην απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και στο σκέλος του προϋπολογισμού για την κοινωνική πολιτική που προβλέπει μειώσεις και απαλλαγή δημοτικών τελών σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες (πολύτεκνοι, ΑμΕΑ, άποροι).

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass