ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Κοινές περιοδείες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον νομό

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2016 1:41

 

Κοινές περιοδείες σε διάφορες περιοχές του νομού ξεκινούν από τον επόμενο μήνα μικτά κλιμάκια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με στόχο την παρουσίαση και την εξειδίκευση της κυβερνητικής πολιτικής, ακούγοντας παράλληλα τα προβλήματα και τα παράπονα των κατοίκων.

Οι περιοδείες αποφασίστηκαν στο πλαίσιο της τρίτης κατά σειρά συνάντησης εκπροσώπων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και της Συντονιστικής Επιτροπής Λάρισας των ΑΝΕΛ, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στα γραφεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικό του θετικού κλίματος συμφωνίας που υπήρξε από την πρώτη στιγμή σε αυτές τις συναντήσεις είναι ότι αποφασίστηκε να γίνονται πλέον δύο και όχι μόνο μία φορά κάθε μήνα.

Έτσι, στην επόμενη συνάντηση που ορίστηκε για την Τρίτη 31 Μαΐου, θα καθοριστούν οι περιοχές του νομού στις οποίες θα γίνουν οι πρώτες περιοδείες, καθώς και η σύνθεση των κλιμακίων στελεχών των δύο κομμάτων.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στις συγκεκριμένες περιοδείες και συζητήσεις με τους πολίτες θα πρέπει να αξιοποιούνται τα τοπικά στελέχη, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής αν υπάρχουν, οι βουλευτές του κόμματος στην περιοχή και όπου είναι δυνατό μέλη της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την απόφαση της Π.Γ. του κόμματος, οι υπουργοί που θα συμμετέχουν σε αυτές τις περιοδείες θα παραμένουν στην περιοχή επί διήμερο και θα παίρνουν μέρος σε εκδηλώσεις που θα προγραμματίζουν οι τοπικές οργανώσεις.

Το ζήτημα θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στην αυριανή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα συνεδριάσει στη Λάρισα το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας του κόμματος.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass