ΑΤΥΠΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ένα «Ποτάμι» στην Πατρόκλου έτοιμο για νίκες

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2015 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:45

Οι εθελοντές και οι υποψήφιοι του «Ποταμιού» συνεχίζουν δυναμικά τις δράσεις τους. Αφού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία και την διοργάνωση της περιοδείας του Σταύρου Θεοδωράκη στη Λάρισα, προχώρησαν στο επόμενο στάδιο κλιμάκωσης του προεκλογικού αγώνα. Χθες οι υποψήφιοι βουλευτές με «Το Ποτάμι» επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Τυρνάβου Παν. Σαρχώση και συζήτησαν μαζί του κυρίως θέματα αυτοδιοίκησης, αλλά και της επαρχίας, ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες του Τυρνάβου στο κέντρο της πόλης.

Χθες βράδυ το «Ποτάμι» της Λάρισας πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, στον πεζόδρομο της Πατρόκλου. Παρά την κόπωση των τελευταίων ημερών από την επίσκεψη του προέδρου τους και των βουλευτών επικρατείας στη Λάρισα, το κέφι και η αισιοδοξία κυριάρχησαν. Η συντονιστική ομάδα δράσης του «Ποταμιού» βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει με αγαπημένους φίλους, εθελοντές και πολίτες της Λάρισας. Το μενού είχε από όλα, μουσική από τον D.J Γιάννη, ποτά και φυσικά πολλή πολιτική κουβέντα. Οι υποψήφιοι βουλευτές μπόρεσαν να ανταλλάξουν εντυπώσεις και εμπειρίες μεταξύ τους, αλλά και με τους πολίτες.

Ο συντονιστής της περιφέρειας Χρήστος Ξηρομερίτης είχε και χθες τον συντονισμό της εκδήλωσης, ο υπεύθυνος Τύπου Βασίλης Βλάχος εξηγούσε την χρησιμότητα των κοινωνικών δικτύων στις σύγχρονες προεκλογικές εκστρατείες αλλά και την ανάγκη προβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών που διαφοροποιούν τους υποψηφίους του «Ποταμιού» στα ΜΜΕ, καθώς τα τελευταία αποτελούν το βασικό μέσο για την μεταφορά των επιχειρημάτων των κομμάτων στη κοινωνία. Ο Ντίνος Πλίτσης συζήταγε με μια παρέα Λαρισαίων για τις πρόσφατες επαφές που είχε με το Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ ο Κώστας Μπαργιώτας δήλωνε δικαιολογημένα πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος με την δυναμική της προεκλογικής του παρουσίας. Ο Βασίλης Κυριτσάκας περιέγραφε τις εμπειρίες του με το βαν του «Ποταμιού» στην Ελασσόνα και ο Σήφης Ιατρίδης με το Γιάννη Συνάπαλο έκαναν εύστοχες αναλύσεις για την επόμενη μέρα των εκλογών. Ο Γιώργος Καραβάνας έλεγε για την κοινή πολιτική διαδρομή του με τον Παναγιώτη Καρκατσούλη, τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, ενώ η Νίκη Κατσούρα δεν ξεχνούσε και λόγω του επαγγέλματος της (λογίστρια γαρ), να υπενθυμίζει σε όλους να αγοράσουν κουπόνια για να ενισχύσουν το κίνημα μαζί φυσικά με τη βοήθεια του Μιλτιάδη Δεληχά. Το προεκλογικό κέντρο του «Ποταμιού», θα είναι στο εξής το κέντρο δράσης της ομάδας υποστήριξης του προεκλογικού αγώνα και ο χώρος υποδοχής των φίλων του κινήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass