ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Νέες επενδύσεις από το Οινοποιείο Τυρνάβου

* Κατατάσσεται στις 5 καλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου

Δημοσίευση: 20 Απρ 2016 0:13

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε)

Του Κώστα Τσόλα

Σημαντικά θέματα που αφορούν στην ανοδική πορεία του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου τέθηκαν κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου.

Σκοπός της γενικής συνέλευσης ήταν η ενημέρωση των μελών για τα πεπραγμένα του 2015, η ανάλυση των οικονομικών αποτελεσμάτων, η απαλλαγή ευθυνών των μελών του Δ.Σ., η έκθεση των ορκωτών λογιστών καθώς και η έκθεση του εποπτικού συμβούλου του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Αγησίλαος Ραψανιώτης ανέλυσε τα πεπραγμένα του 2015 τα οποία κατατάσσουν τον ΑΟΣ Τυρνάβου ανάμεσα στις 5 καλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου για το 2015. Εξήγησε παράλληλα και τις προοπτικές για το 2016 και προσπάθησε να δώσει στους συνεταιριστές την εικόνα της αγοράς από τις συνθήκες που διαμορφώνονται μετά την επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί και τον αθέμιτο ανταγωνισμό στον οποίο υπόκειται ο Συνεταιρισμός. Ανέλυσε τις ενέργειες που γίνονται και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Συνεταιρισμός προκειμένου να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο που θα επιβάλει ίσες συνθήκες λειτουργίας στις επιχειρήσεις του κλάδου και θα αποτρέπει φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού τόσο για το κρασί όσο και για τα αποστάγματα.

Ακολούθησε η παρέμβαση του διευθυντή του συνεταιρισμού κ. Βαγγέλη Σίκαλου ο οποίος ανέλυσε τα οικονομικά πεπραγμένα του 2015 και εξήγησε την ανάγκη κάποιων επενδύσεων που θα γίνουν εντός του 2016 και που κρίνονται ως απαραίτητες για την περαιτέρω ορθή λειτουργία του Συνεταιρισμού.

Τέλος αφού απαντήθηκαν κάποια ερωτήματα που τέθηκαν από την πλευρά των μελών εγκρίθηκαν ομόφωνα διά ψηφοφορίας οι προγραμματισθείσες ενέργειες για το 2016.

Η διαδικασία στέφθηκε από επιτυχία και τελέσθηκε μέσα στο πλαίσιο της συνεταιριστικής αλληλεγγύης και αρμονικής συνεργασίας που διέπει τη λειτουργία του ΑΟΣ Τυρνάβου. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass